Key Account Manager   (VPK Display nv, Aalst)

VPK Display NV maakt deel uit van VPK Packaging Group NV. VPK Packaging Group produceert kartonnen verpakkingen en papier op basis van gerecycleerde vezels. Deze duurzame verpakkingen worden ontwikkeld op maat van de klant. Zo streven wij een optimale logistiek na voor onze klanten. Onze dynamische bedrijfscultuur wordt samengevat in drie pijlers: great to work for, operational excellence, easy to work with. VPK Packaging Group is een Belgische, groeiende groep met meer dan 47 vestigingen verspreid over meer dan 16 landen wereldwijd. Het hoofdkantoor is gevestigd in Aalst. Internationaal telt de groep zo’n 5000 werknemers. VPK Display NV is een producent van verkoopsondersteunende displays en verpakkingen, hoofdzakelijk op basis van golfkarton.

Job description

- Aan de hand van een vooraf bepaalde tactiek/lijn prospecteer je actief om ons klantenbestand uit te breiden.
- Je volgt interessante leads op via diepgaande gesprekken, inclusief eerste prijszetting.
- Je analyseert de noden van de klant en gaat op zoek naar op oplossingen op maat om zo in te spelen op marktontwikkelingen.
- Je verschaft de klanten voldoende verkoopsinformatie.
- Je staat in voor een regelmatige orderanalyse in de preproductiefase.
- Om tot een zo functioneel en efficiënt mogelijk ontwerp te komen van de juiste display communiceer je voldoende met de ontwerpers.
- Je bent bereid je regelmatig te verplaatsen naar verschillende klanten.

Our expectations

- Je hebt een Bachelordiploma en je hebt reeds een ruime ervaring in een commerciële functie (B2B).
- Je hebt ervaring met onze sector.
- Vlot communiceren doe je in het Nederlands, Frans en Engels (zowel mondeling als schriftelijk).
- Je hebt een zeer goede kennis van MS Office (Word en Excel)
- Je bent proactief, klantgericht en een echte problem solver
- Je bent een echte teamplayer; je hebt geen moeite om een team goed te doen samenwerken.

Our offers

VPK Display biedt je een job met zelfstandigheid, boeiende en veelzijdige verantwoordelijkheden in een sterk groeiende multinational. Je komt terecht in een bedrijf op mensenmaat waar de werknemer, veiligheid en een positieve groepssfeer centraal staan. Je kan rekenen op een doorgedreven opleiding en een aantrekkelijk loonpakket.

Apply for this job

Heb je interesse in deze vacature én voldoe je aan de eisen in het profiel? Dan zien wij jouw sollicitatie, voorzien van een up-to-date CV + een gerichte motivatie, graag tegemoet.