Operator   (Smart Packaging Solutions (Meer), Meer)

Smart Packaging Solutions maakt deel uit van VPK Packaging Group. VPK produceert kartonnen verpakkingen en papier op basis van gerecycleerde vezels. Deze duurzame verpakkingen worden ontwikkeld op maat van de klant. Zo streven wij een optimale logistiek na voor onze klanten. Onze dynamische bedrijfscultuur wordt samengevat in drie pijlers: great to work for, operational excellence, easy to work with. VPK Packaging Group is een Belgische, groeiende groep met meer dan 47 vestigingen verspreid over meer dan 16 landen wereldwijd. Het hoofdkantoor is gevestigd in Aalst. Internationaal telt de groep zo’n 5000 werknemers. Smart Packaging Solutions heeft 3 vestigingen (Oudegem, Meer en Loenen). Met een productiecapaciteit van 155.000 ton zijn we Europees marktleider.

Job description

• Je stapt in een opleidingstraject aan onze machines; op termijn kan je doorgroeien tot conducteur aan één van onze machines binnen het machinepark
• Je bent verantwoordelijk voor het gehele productieproces: instellen van de machine & bijregelen wanneer nodig, kwaliteitscontrole & administratieve taken.
• Je kan inspringen bij problemen en mee oplossingen uitwerken in samenwerking met de technische dienst en/of je leidinggevende.

Our expectations

• Je bent gemotiveerd om in productie aan de slag te gaan en dit combineer je idealiter met een basisinzicht in techniek.
• Idealiter heb je een A2-achtergrond, maar mensen met pit, gezond verstand en ervaring komen eveneens zeker in aanmerking.
• Je draagt veiligheid hoog in het vaandel en je hebt oog voor kwaliteit, orde & netheid
• Je bent positief ingesteld en denkt mee in het algemeen belang van het bedrijf
• Je bent bereid te werken in een 3-ploegen systeem.

Our offers

Smart Packaging Solutions nv biedt je een job met zelfstandigheid, boeiende en veelzijdige verantwoordelijkheden in een sterk groeiende multinational. Je komt terecht in een bedrijf op mensenmaat waar de werknemer, veiligheid en een positieve groepssfeer centraal staan. Je kan rekenen op een doorgedreven opleiding en een aantrekkelijk loonpakket.

Apply for this job

Heb je interesse in deze vacature én voldoe je aan de eisen in het profiel? Dan zien wij jouw sollicitatie, voorzien van een up-to-date CV + een gerichte motivatie, graag tegemoet.