Senior Functioneel Analist SAP CO   (VPK Packaging Group, Aalst)

VPK Packaging Group produceert kartonnen verpakkingen en papier op basis van gerecycleerde vezels. Deze duurzame verpakkingen worden ontwikkeld op maat van de klant. Zo streven wij een optimale logistiek na voor onze klanten. Onze dynamische bedrijfscultuur wordt samengevat in drie pijlers: great to work for, operational excellence, easy to work with. VPK Packaging Group is een Belgische, groeiende groep met meer dan 47 vestigingen verspreid over meer dan 16 landen wereldwijd. Het hoofdkantoor is gevestigd in Aalst. Internationaal telt de groep zo’n 5000 werknemers. VPK Packaging Group is de overkoepelende groep voor verschillende business units, waaronder voor België VPK Packaging, VPK Paper, Smart Packaging Solutions en Corex . De groep huisvest de centrale en overkoepelende diensten voor deze business units.

Job description

• Je werkt binnen ons Applications team als FICO analist met het zwaartepunt op de SAP CO module.
• Je werkt samen met de andere specialisten van de andere SAP modules (MM/WM, PP/QM, PM, SD).
• Je analyseert en optimaliseert de CO bedrijfsprocessen en werkt oplossingen uit samen met de functionele SAP specialisten en andere partners.
• Rekening houdend met de scope, configureer je het systeem naar de behoeften van de interne klanten.
• Je staat in voor het testen en documenteren van de uitgewerkte oplossingen.
• Occasioneel onderneem je korte trips naar onze buitenlandse vestigingen.

Our expectations

• Bij voorkeur heb je een master diploma of ben je gelijkwaardig door ervaring.
• Je hebt minstens 5 jaar ervaring in de customizing van SAP FICO, waarvan minstens 3 jaar in het opzetten van de SAP CO module.
• Je hebt ervaring met de volgende bedrijfsprocessen: analytische boekhouding (cost centers, profit centers en profitability analyses) en algemene boekhouding (grootboekposten, crediteuren, debiteuren, consolidatie, afsluitingen en thesaurie).
• Je hebt bij voorkeur al je sporen verdiend als controller of assistent controller.

Our offers

VPK Packaging Group nv biedt je een job met zelfstandigheid, boeiende en veelzijdige verantwoordelijkheden in een sterk groeiende multinational. Je komt terecht in een bedrijf op mensenmaat waar de werknemer en een positieve groepssfeer centraal staan.

Het innovatieve IT departement van VPK Packaging Group, gevestigd in een gloednieuw kantoorgebouw vlak naast de E40, biedt ruimte voor initiatief, creativiteit, impact en zelfstandigheid. Op technologisch vlak zijn we in volle groei wat zich uit in een brede waaier aan projecten en technologieën (Hana, Fiori, Design Thinking, IoT). Daarom zijn we op zoek naar het nodige talent dat hier mee zijn schouders onder wil zetten. We investeren in jouw persoonlijke ontwikkeling binnen onze organisatie door het aanbieden van gerichte training en on-the-job ondersteuning door onze interne experts.

Apply for this job

Heb je interesse in deze vacature én voldoe je aan de eisen in het profiel? Dan zien wij jouw sollicitatie, voorzien van een up-to-date CV + een gerichte motivatie, graag tegemoet.