menu

Slimme verpakkingen voor asperges

Asperges hebben er nog nooit zo goed uitgezien – en waren nog nooit zo veilig verpakt

VPK asparagus box
Jarenlang heeft The Greenery, een internationale handelaar gespecialiseerd in verse groenten en fruit, haar asperges verwerkt in kunststof kratten. Na feedback van klanten gingen ze op zoek naar een alternatieve, duurzamere verpakking. De nieuwe asperge-verpakking ontwikkeld door Smart Packaging Solutions, is een perfecte combinatie van functionele vereisten, verbeterde kwaliteitsprestaties, logistieke efficiëntie en een mooi ontwerp.

Functionele en esthetische verpakking

Wat de nieuwe tray voor asperges zo uniek maakt, is de geïntegreerde vulling die voorkomt dat de delicate groenten tegen elkaar schuiven tijdens het transport, waardoor ze in de winkel optimaal kunnen worden gepresenteerd. Naast de integratie van de vulling is tevens het ontwerp geoptimaliseerd. Dit maakt de nieuwe verpakking op veel manieren praktischer en biedt meer advertentiemogelijkheden.

Hoe kunnen wij u helpen?

Bent u op zoek naar een verpakking om kwetsbaar fruit, groenten of bloemen te beschermen? Smart Packaging Solutions gaat de uitdaging aan om iets unieks, functioneels, aantrekkelijks en duurzaams te ontwerpen.
Voel u vrij om een vraag te stellen