menu
  1. Home
  2. Dranken van Belvoir

Ondersteuning van een sterk erfgoed

Dranken van Belvoir Fruit Farms hebben een sterk erfgoed, opgebouwd rond het prachtige decor van kasteel Belvoir in Leicestershire. Het Belvoir Fruit Farms-merk maakt al sinds 1984 fruitlikeurtjes en sappen, en het bedrijf maakt nog steeds gebruik van hetzelfde vlierbloesemrecept dat oorspronkelijk ontwikkeld werd door medeoprichter Lady Mary Manners.

Corrugated packaging for Belvoir drinks

Verhuizing naar een nieuwe fabriek zorgde voor een herziening van de secundaire verpakking

Het bedrijf heeft flinke uitbreiding ondervonden en het merk Belvoir is aanzienlijk toegenomen in populariteit vanwege de vlierbloesemproducten en de “natuurlijke” ingrediënten. Een uitgebreid assortiment, dat inmiddels in totaal meer dan 40 smaken omvat, en een toename van de geografische levering hebben gezorgd voor een aanzienlijke groei voor het bedrijf. Het drankenbedrijf levert momenteel aan een breed scala aan branches, waaronder grote retailers, groothandelsmarkten, verdelers van fijne voedingsmiddelen en vele andere detailhandelszaken.

Met een toegenomen marktaandeel over de hele wereld en de latere uitbreiding naar het vasteland van Europa, Azië en Noord-Amerika is de vraag sterk gegroeid. Deze groei heeft geleid tot de beslissing om de faciliteiten uit te breiden zodat de  stijgende productie aan de hogere vraag kan voldoen. Het resultaat is een speciaal gebouwde fabriek die nu ondersteuning kan bieden aan de toegenomen binnenlandse en internationale markt van Belvoir.

De verhuizing naar de nieuwe fabriek en de investeringen in nieuwe verpakkingsmachines voor de beide productielijnen bij Belvoir hebben ook geleid tot een herziening van de secundaire verpakking. Rigid Containers leverde Belvoir daarom wrap-around dozen voor al zijn productie-eisen en om de productiviteit te verhogen op de bottellijnen van Belvoir. Een nieuw verpakkingsontwerp betekent dat de dozen nu de lijn doorlopen met verbeterde productiviteit en een aanzienlijke verbetering in de verpakkingsopbrengsten. De fabriek werkt nu efficiënter en kan dit zeer geliefde product sneller de deur uit krijgen.

corrugated packaging for Belvoir Drinks

Hoogwaardige bedrukking en sterkte    gecombineerd in wrap-around verpakking

De verpakking is eenvoudig maar effectief en bevat de klassieke flessen van Belvoir. De afdruk is helder en duidelijk en volgt de kenmerkende artistieke branding van Belvoir. De vierkleurige (van vernis voorziene) wrap-arounds werden geproduceerd in Rigids vestiging in Selby op de geavanceerde Gopfert Evolution-pers met hoogwaardige afdruk. Sterkte is essentieel voor de bescherming van de flessen en de golfkartonnen verpakking biedt niet alleen een maximale bescherming voor de kwetsbare lading, maar vormt ook een aanvulling op het sterke erfgoed en de branding van Belvoir. Door de groei van het merk Belvoir, kijkt Rigid ernaar uit om het bedrijf verder te helpen bij het aanleveren van verpakkingen.

Op zoek naar het perfecte verpakkingsontwerp voor dranken? 

Golfkartonverpakking biedt de perfecte pasvorm voor dranken. Het is sterk en robuust voor de maximale bescherming van uw goederen en onze afdrukoplossingen verfraaien uw merk. Laat onze teams u helpen bij het ontwerpen van de ideale oplossing.

Neem contact met ons op