test
  1. Decathlon

Decathlon: een complete set verpakkingsoplossingen

Op maat gemaakte verpakkingsoplossingen die de e-commerce-activiteiten van Decathlon ondersteunen

Stevig en gestandaardiseerd

Het Belgische distributiecentrum van sportwinkel Decathlon belevert de filialen en eindklanten. Plaats een online-bestelling bij Decathlon en ze leveren het in een mum van tijd bij u thuis. Ter ondersteuning van hun e-commerce-activiteiten ontwikkelde VPK een reeks standaard kartonnen dozen met daarop het Decathlon-logo. Ze staan erom bekend dat ze stevig, uniform en zeer praktisch zijn.

Modulaire dozen voor efficiënte orderpicking

Een internationale speler zoals Decathlon levert tevens tal van producten vanuit zijn locaties buiten België. Het bedrijf zocht dozen die modulair waren, gemakkelijk te stapelen en geschikt voor interne werkprocessen. VPK creëerde een oplossing die de verwachtingen van Decathlon overtrof. Dozen die perfect in de rekken passen en geschikt zijn voor gebruik met voorwerpen van verschillende formaten.

Er kunnen tevens streepjescodes worden geplaatst op de strook aan de voorkant van de doos. Met deze functie kunnen medewerkers van Decathlon artikelen uit de rekken ophalen op een manier die uniform, snel en gemakkelijk is, met een scanproces dat razendsnel verloopt. Dit snelle, efficiënte en probleemloze bestelproces resulteert in tevreden klanten die hun online-bestellingen zo snel mogelijk ontvangen.
E-commerce pakaging

Aangepaste fietsdozen

Gemonteerde fietsen kunnen niet gewoon in een standaarddoos worden gepropt. De minste schade is onaanvaardbaar, met als gevolg een ongelukkige klant. Daarom heeft VPK een fietsdoos op maat gemaakt voor Decathlon. Deze zorgt ervoor dat klanten hun fietsen uitpakken zoals Decathlon ze inpakt: klaar om te rijden.

Neem vandaag nog contact op

De e-commerce-verpakking van Decathlon illustreert perfect de klantgerichte benadering van VPK. We luisteren, bedenken, produceren en optimaliseren tot de klant 100% tevreden is. Alles uitgevoerd met een multidisciplinair team dat klaarstaat om u van dienst te zijn. Zoekt u een complete verpakkingsopplossing voor uw e-commercebedrijf?

Met één klik weet u meer