menu

Continue verbetering in de praktijk

Innovatieve verpakkingen van golfkarton verminderen materiaalkosten met 25% in vergelijking met vorige oplossingen

Met zijn met chocolade omhulde cuberdons heeft Confiserie Geldhof een klassiek Belgisch snoepje een nieuwe draai gegeven. VPK en Confiserie Geldhof werkten samen om dit innovatieve product in nieuwe golfkartonnen verpakkingen te stoppen. Verpakkingen die voorheen uit een afzonderlijke lade en deksel bestonden, werden vervangen door een autolock-verpakking met geïntegreerde lade en deksel. De beste aspecten – waaronder de snelle installatie van het autolock-systeem – bleven behouden.

De full-colour hoogwaardige grafische flexodruk – waarvoor VPK drie EFTA-awards – heeft ontvangen, is afgewerkt met een vochtbestendige coating. De fotografische kwaliteit en luxe afwerking zorgen voor een vlekkeloze branding.

Materiaalkosten zijn 25% lager in vergelijking tot de autolock-verpakking met afzonderlijke lade en deksel. Dit is goed nieuws voor het milieu, omdat waardevolle grondstoffen worden bespaard. De logistieke keten heeft een verbeterde efficiëntie door vereenvoudigd voorraadbeheer en een hoog serviceniveau.

Duurzame optimalisatie dankzij aangepaste verpakkingen 

Bent u op zoek naar verpakkingsoplossingen die duurzaamheid, kostenbesparing, logistieke optimalisatie en merkpromotie combineren?

Neem nu contact op