test
test
  1. Splendit

Een tweede leven voor verpakkingen

Duurzaamheid en aantrekkelijk design komen perfect samen

Second life packaging
Splend-it ID! is een leverancier van cadeau-pakketten voor verschillende gelegenheden. Een van deze belangrijke gelegenheden is het jaarlijkse Sinterklaasfeest. In de aanloop naar deze periode begint een online-promotie waarbij een volledig geschenkpakket tegen een concurrerende prijs kan worden besteld. Voorheen werd het hele pakket met speelgoed en lekkernijen aangeboden in een plastic doos. Om een duurzamer alternatief te vinden nam Splend-it ID! contact op met VPK.

Duurzaam verpakkingsalternatief

Met deze taak voor ogen gingen onze verpakkingsspecialisten aan de slag. Het resultaat is meer dan enkel een duurzame oplossing. Wanneer alle voorwerpen zijn uitgepakt kan de doos eenvoudig worden omgevormd tot een kartonnen theater. Met dit creatieve concept hebben we meerwaarde gecreëerd voor onze klant en een nieuwe mogelijkheid voor de kinderen om te spelen.


Kostenefficiënte toegevoegde waarde

Tevens hebben we de kosten in aanmerking genomen. Het ontwerp is daarom volledig in zwart-wit ontwikkeld, waardoor het zeer kostenefficiënt is. Het belangrijkste is misschien wel dat het gebruik van karton en de creatieve expertise van onze verpakkingsexperts een duidelijke meerwaarde bieden voor onze klant en eindgebruikers.

Wij kunnen u helpen met elke verpakkingsbehoefte

Zoekt u creatieve verpakkingsinzichten? Wij praten graag met u over hoe u uw product kunt optimaliseren.

Neem contact op