test
  1. Suitcase

Digitaal drukken voor e-commerce verpakkingen: ontdek het verhaal van Suitcase

VPK ontwikkelde nieuwe e-commerce verpakkingen voor fashion start-up Suitcase, compleet met digitale prints van hoogwaardige kwaliteit.

Hip verpakkingsconcept voor trendy startup

Suitcase is een van de frisse, jonge start-ups die deel uitmaken van de FNG Group, een gestaag groeiend modebedrijf in de Benelux. Suitcase biedt online gepersonaliseerde stylingadviezen aan modebewuste mannen die niet van winkelen houden, maar wel van stijlvolle kleding. Na een paar gerichte vragen en een gesprek met een personal stylist stelt Suitcase een outfit samen die is afgestemd op uw smaak. Als u ergens niet tevreden mee bent, kunt u het product gratis terugsturen in onze stevige e-commerce retourverpakking.

Alles voor een succesvolle unboxing-ervaring

VPK ontwikkelde een heupdoos als e-commerce verpakking, die indien nodig gemakkelijk door de klant kan worden geretourneerd. VPK ontwikkelde een heupdoos als e-commerce verpakking, die indien nodig gemakkelijk door de klant kan worden geretourneerd. Centraal hierbij staat de unboxing experience: verpakking is het eerste contactpunt met uw e-commerce-klant. De ingenieurs en creatieve ontwerpers van VPK brainstormden een unieke look voor de verpakking met het doel de manier waarop deze wordt ervaren te maximaliseren. Koffer voor digitaal drukken met tal van voordelen.

De e-commerce-verpakking, gemaakt van duurzaam golfkarton, heeft een hoop voordelen:

  • De vorm van de verpakking is een mooie verwijzing naar de merknaam. De originele vorm, in combinatie met de prominente afdruk, zorgt voor een unieke unboxing-ervaring.
  • De verpakking heeft een handig handvat en is aan zes zijden bedrukt om het ‘wow’-effect te vergroten.
  • Dankzij het digitaal drukken is uw e-commerce verpakking snel klaar voor levering. Daarnaast is het geen probleem om de verpakking in kleinere hoeveelheden te produceren.
  • Het afdrukken is zeer eenvoudig aan te passen en uitstekend geschikt voor het behalen van marketingdoelen. Een promotie voor een bepaald seizoen? Met digitaal drukken past u uw print in een mum van tijd aan.

Hoe kunnen we helpen?

Wilt u meer informatie van een van onze verpakkingsspecialisten? Of wilt u meer informatie over digitaal drukken of e-commerce verpakkingen? Neem vandaag nog contact op! Onze experts helpen u graag bij het ontwikkelen van uw duurzaam verpakkingsconcept.

Neem contact op