test
  1. Tennistopmerk kiest VPK

Top tennismerk kiest VPK

Voor Snauwaert ontwierp VPK een golfkartonnen doos die authenticiteit, merkidentiteit, bescherming en logistiek combineert

In 2016 herstartte het legendarische tennismerk Snauwaert zijn verkoop van rackets en accessoires nadat het in de vroege jaren negentig haar bedrijfsactiviteiten had gestaakt. Het innovatieve bedrijfsplan was erop gericht producten en diensten zo dicht mogelijk bij de eindklant te brengen. Verkoop vindt uitsluitend plaats via hun e-commerce-platform. Elk verkocht racket wordt binnen drie werkdagen naar de klant verstuurd in een unieke verpakking.
Het ontwikkelen van precies die verpakking paste VPK prima. Ons onderzoeks- en ontwikkelingsteam heeft een golfkartonnen doos ontworpen die authenticiteit, merkidentiteit, bescherming en logistiek samenbrengt. Een racket, ballenbak en handdoek worden netjes bij elkaar gehouden door invoegstukken. Een origineel sjabloon is verwerkt in een van de sluitflappen. Als de aankoop niet volledig bevredigend is, kan de klant de doos gemakkelijk retourneren dankzij de dubbele bandsluiting.

Alles begint bij analyse van het merk

Het vermogen van VPK om dergelijke op maat gemaakte verpakkingen te ontwikkelen begint met een diep begrip van het merk. Een goede verpakking weerspiegelt de authenticiteit van het merk. Steeds vaker vereist e-commerce een persoonlijk tintje en een unieke ervaring voor de eindklant. Benieuwd of VPK ook een bijdrage kan leveren aan uw bedrijf?

Neem contact met ons op