test
test
  1. Westvleteren

Sint-Sixtus Abdij: thuis van Westvleteren-trappistenbier

Het geliefde Westvleteren 12-trappistenbier wordt door monniken gebrouwen volgens traditie - en verpakt in kartonnen dozen van VPK!

De nieuwe golfkartonnen doos is ontwikkeld om aan verschillende eisen te voldoen. Zes breekbare flessen Westvleteren 12 moeten op een handige manier kunnen worden verpakt en gemakkelijk kunnen worden gedragen door de consument. Deze consumenten komen vaak van heinde en ver om aan te kloppen bij de Sint Sixtus-abdij, waar het bier op traditionele wijze wordt gebrouwen. De verpakking moet sterk genoeg zijn om een lange reis te kunnen doorstaan. En dit alles zonder toegevingen te doen aan compactheid en merkidentiteit.

Golfkartonnen dozen: een passende oplossing

VPK’s R&D-afdeling bedacht een sterke draagdoos met een ingenieus handvat. De speciale vorm zorgt voor optimale sterkte. Aan de binnenkant van de verpakking worden inzetstukken van golfkarton gebruikt om de flessen netjes op hun plaats te houden en tegelijkertijd extra bescherming te garanderen. Daarnaast zijn de dozen gemakkelijk op een pallet te stapelen. De vlijmscherpe vierkleuren Masterflex-afdrukken doen recht aan het unieke karakter van het merk.

Hoe kunnen wij u helpen?

Net als bij de eeuwenoude traditie van het bierbrouwen, is een stabiele en langetermijnvisie een kernwaarde van VPK. Onze langdurige relaties met onze klanten zijn hiervan een bevestiging. Bent u ook op zoek naar een duurzame samenwerking?

Neem contact met ons op