test
  1. Consumentengoederen

Consumentengoederen

Wilt u meer producten verkopen aan uw consumenten? Begin bij uw verpakkingen. De juiste verpakking zorgt ervoor dat uw product de aandacht van uw klanten trekt. Tevens bieden onze verpakkingen de juiste bescherming tegen schade. Een oplossing op maat nodig? Dat is precies wat onze verpakkingsspecialisten u kunnen bieden.

Bescherming en  promotie

Combineer maximale bescherming en extra merkondersteuning die de aandacht trekt van uw klant.

Oplossingen op maat

Ga voor flexibiliteit, met op maat gemaakte verpakkingen om producten te laten opvallen en kopers te trekken.

Duurzaam en circulair

Kies voor een milieuvriendelijk materiaal dat de circulaire economie ondersteunt.

Wij begrijpen hoe belangrijk het is om innovatieve en veilige verpakkingsoplossingen te bieden aan producenten van consumentengoederen. We passen onze golfkartonverpakkingen aan op de specifieke eigenschappen van uw producten en werken met u samen zodat wij aan al uw eisen en wensen kunnen voldoen. Wij bieden oplossingen voor verpakkingen en displays van allerlei consumentenproducten.

Ons doel? U voorzien van kwaliteitsverpakkingen die aan al uw eisen voldoen. En dat vereenvoudigt uw magazijnprocessen en logistiek. Wij zorgen ook ervoor dat wanneer uw producten in de schappen komen te liggen, ze daadwerkelijk opvallen en de aandacht trekken met uw op maat gemaakte verpakkingen.

Hoe verpakkingen een verschil kunnen maken in consumentengoederen

Kan ik gebruik maken van track & trace? Hoe voorkom ik schade aan mijn producten? Hoe zit het met het retourbeleid? Er komen vele uitdagingen kijken bij consumentenproducten. Bij VPK begrijpen wij de specifieke eisen die bij uw sector komen kijken. Wij helpen u een oplossing te vinden die aan uw specifieke behoeften voldoet.

Op zoek naar verpakkingen voor consumentenproducten?

Laat ons weten wat uw eisen zijn voor het verpakken van uw consumentenproducten. Wij helpen u graag verder.

Neem contact met ons op