test
  1. E-commerce

Verpakking voor e-commerce

E-commerce heeft geleid tot de populariteit van de ‘unboxing experience’. Bent u in staat te concurreren en op te vallen met uw verpakkingen? Met onze oplossingen voor e-commerce kunnen wij u hierbij helpen. Dankzij onze interne expertise en ervaring kunnen we een breed scala aan e-commerce-producten aanbieden. Van eenvoudig te openen pakketten tot merkdozen of e-commercedozen die zonder veel moeite kunnen worden geretourneerd.

Makkelijk te openen of retourneren

Wij hebben ervaring met makkelijk te openen en indien nodig, makkelijk te retourneren verpakkingen.

Schadevrije levering

Zorg voor bescherming en schadevrije levering van uw goederen met een golfkartonnen verpakking.

Eruit springen met uw merk

Met unieke afdrukken en ontwerpen van hoge kwaliteit springt uw merk eruit.

Milieuvriendelijk

Kies een verpakking van golfkarton om tegemoet te treden aan de duurzaamheidseisen van uw klanten.

Voldoet uw verpakkingsoplossing voor e-commerce-producten aan alle verwachtingen?

E-commerce moet voldoen aan de verwachtingen van consumenten. Naast de vrijwel onmiddellijke verzending van goederen die veilig verpakt zijn in verpakkingen op maat, is een prettige unboxing-ervaring een bijkomende vereiste. Daarom is het de moeite waard om na te gaan of uw e-commerce verpakking wel zo goed presteert als nodig is. Bij VPK maken we e-commerce-verpakkingen die hier gegarandeerd aan zullen voldoen.

Bent u op zoek naar verpakking voor e-commerce?

Onze oplossingen voor golfkartonnen verpakkingen voor e-commerce omvatten standaard dozen in verschillende formaten, op maat gemaakte dozen met of zonder bedrukking, kartonnen inzetstukken en nog veel meer.
Neem contact op

Terwijl de verschuiving naar e-commerce zich voortzet, ontwikkelen slimme retailers een andere benadering ten aanzien van branding en marketingstrategieën. Steeds meer merken en retailers richten hun aandacht op de verpakkingsdozen waarin hun goederen worden verzonden.

Read More >

Hoe verpakkingen een wereld van verschil kunnen maken in e-commerce.

Er worden binnen de e-commerce veel eisen gesteld aan kartonnen verpakkingen, omdat klanten willen dat hun pakketten als een waar geschenk aankomen. Onberispelijk en met een geweldige unboxing-ervaring. Wij zorgen ervoor dat uw pakketten daaraan kunnen voldoen, door onder andere track-en-trace en advies over terugkeerbeleid.

Klanttevredenheid: uw belangrijkste focus?

Voor e-commerce zijn verpakkingen cruciaal. Zorg ervoor dat uw product aan alle verwachtingen van uw klanten voldoet. Op onze ervaring kunt u bouwen en u kunt er zeker van zijn dat uw verpakkingen altijd in orde zijn.

Vraag ons om advies