test
  1. Industrieel

Industrieel

Als er een sector is waarin verpakkingen aan zeer specifieke behoeften moeten voldoen, dan is het wel die van industriële verpakkingen. Of u nu verpakkingen van golfkarton nodig hebt voor chemicaliën, zeer grote dozen voor meubilair of andere stevige dozen, bij VPK bent u aan het juiste adres. Wij hebben immens veel ervaring met golfkartonverpakkingen in de industriële sector. Wij bieden advies en oplossingen op maat. Van dozen tot octabins; wij stellen met trots en plezier onze verpakkingsoplossingen geheel af op de behoeften van onze klanten.

Zeer grote formaten

Wij produceren tevens grote verpakkingen voor meubel- en automobielindustrie.

Extra stevige verpakkingen

Met onze extra stevige verpakkingen kunt u er zeker van zijn dat uw producten overal goed aankomen.

Industriële verpakkingen op maat

De industriële sector komt voor talloze uitdagingen te staan wanneer het op verpakkingen aankomt. Of het nu om wettelijke vereisten gaat, of producten met unieke eigenschappen, er is altijd behoefte aan een oplossing op maat. Met de juiste industriële verpakking helpen wij klanten uit allerlei sectoren hun opslagruimte, logistiek en transport te optimaliseren.

Hoe verpakkingen een verschil kunnen maken in de industriële sector

Bij de juiste verpakking komt meer kijken dan bescherming en transport. Wij helpen tevens met uw logistieke uitdagingen en optimaliseren de uitdagingen die komen kijken bij het transporteren van uw producten.

Neem contact op voor een persoonlijke oplossing

Onze geïntegreerde klantenteams staan altijd voor u klaar met hun ervaring en expertise.
Neem contact op