test
  1. Voedingsmiddelen en dranken

Voedingsmiddelen & dranken

Verpakkingen van golfkarton voor voedingsmiddelen en dranken kunnen diverse toepassingen hebben. In sommige gevallen moet de verpakking zware flessen beschermen tegen breuk, waar in andere gevallen een langere houdbaarheid het belangrijkste doel is. VPK biedt u advies op maat voor uw product. Onze verpakkingen voor voedingsmiddelen en dranken zijn milieuvriendelijk en makkelijk aan te passen, zodat uw merk opvalt.

Maximale bescherming

Maximale bescherming voor dranken en andere zware producten.

Verpakkingen die zo in de schappen kunnen

Laat uw merk opvallen met unieke prints die niet misstaan in het schap.

Van pallet naar schap

Effici├źntie? Dat krijgt u wanneer u voor transport en merchandising dezelfde verpakking kunt gebruiken.

Verpakkingen voor de voedingsmiddelen- en drankenindustrie


Onze innovatieve aanpak omvat diverse soorten verpakkingen en displays.
Alle met hun eigen doel. En in heel veel gevallen zelfs met een aantal doelen. Daarom bieden wij gericht advies waarmee u processen binnen uw bedrijf kunt stroomlijnen. Onze verpakkingsoplossingen hebben onze klanten tijd, ruimte en geld bespaard door het optimaliseren van hun warehousing- en logistieke diensten, het verminderen van de hoeveelheid verpakking die ze gebruiken en door hen te helpen aanvultijden te verminderen met schapklare verpakkingen. En aangezien onze verpakkingen van golfkarton uit gerecycled materiaal bestaan en makkelijk opnieuw gerecycled kunnen worden is het een volledig duurzame, milieuvriendelijke oplossing.

Hoe verpakkingen een verschil kunnen maken voor voedingsmiddelen en dranken.

Onze verpakkingen kunnen u helpen te voldoen aan de strenge vereisten in de voedingsmiddelen- en drankenindustrie. Heeft u een heel specifiek product? En bent u op zoek naar de juiste verpakking hiervoor? Neem dan contact met ons op zodat we samen de beste oplossing kunnen vinden.

dry food

Duurzame en stevige verpakkingsoplossingen voor voedingsmiddelen en dranken

Op onze ervaring kunt u vertrouwen. Ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.

Neem contact met ons op