test
test
  1. Uitbreiding van Corex in Polen

Grotere capaciteit voor Corex in Polen

Polen - De Corex-divisie - producent van kartonnen hulzen - verdubbelt de oppervlakte van de Poolse fabriek om groei te ondersteunen en de logistiek te optimaliseren.

Expansion Corex in Poland De Poolse vestiging van de hulzenproducent – centraal gelegen tussen Poznan en Gdansk – heeft zijn oppervlakte aanzienlijk uitgebreid. Door een extra gebouw toe te voegen is het totale productiegebied nu bijna verdubbeld. Dit nieuwe gebied biedt ruimte voor toekomstige groei en extra machines. Tevens is nu een extra droogmachine in gebruik genomen. Een aantal andere machines is nog steeds gepland.

Naast een hogere productiecapaciteit is ook de logistiek verbeterd. Dankzij geïntegreerde laadruimten kunnen vrachtwagens nu sneller en efficiënter laden. Roel Verbinnen, Global Accounts & Marketing Director: “De Poolse hulzenmarkt blijft groeien. De productie van folie en papier levert de grootste vraag op. De uitbreiding in Polen ondersteunt deze zakelijke behoefte.“

Jaarlijks produceert Corex 150.000 ton kartonnen kokers en randbeschermers op 14 verschillende locaties. De kokers kunnen worden toegepast in een groot aantal sectoren zoals de folie-, papier-, textiel- en staalindustrie. Naast hulzen en randbeschermers voor de industriële markten heeft Corex ook een afdeling Consumer Packaging die hulzen produceert voor verschillende consumentenmarkten.
Expansion for Corex in Poland

Meer over buizen

Wilt u meer weten over kartonnen kokers, vervaardigd van duurzame, gerecyclede materialen?

Lees de brochure hier