test
test
  1. Golfkartonnen verpakkingen voor een goed doel

Golfkartonnen verpakkingen voor een goed doel

YouthStart is een Belgische organisatie die zich toelegt op het bevorderen van ondernemerschap onder jongeren en jongvolwassenen die op zoek zijn naar kansen. Door een unieke combinatie van praktische training en motiverende coaching ontdekken de deelnemers hun talenten en vergroten ze hun zelfvertrouwen. Aan het einde van een achtdaagse training presenteren zij hun businessplan.


De organisatie richt zich specifiek op minderjarigen en jongvolwassenen die in deeltijd werken en beperkte mogelijkheden hebben op de arbeidsmarkt. Uit een impactstudie is gebleken dat het werkloosheidspercentage onder de doelgroep van jongeren tussen 16 en 30 jaar is gedaald van 34% naar 17% nadat zij het coachingsprogramma hadden gevolgd. Sinds de start van de cursus hebben meer dan 5.600 jongeren aan de cursus deelgenomen.

Bekijk hierde ervaring van Hamdi.Dankzij sponsoring heeft YouthStart onlangs haar IT-infrastructuur kunnen vernieuwen. Deze dure apparatuur moet telkens naar verschillende onderwijslocaties in heel Belgiƫ worden getransporteerd. Naast de kerndoelstellingen van de organisatie zijn er dus ook veel logistieke aandachtspunten. Wij helpen u daar graag bij, want VPK sponsort dit geweldige project al vele jaren op structurele basis.

Naast de jaarlijkse donaties heeft VPK dit jaar enkele honderden golfkartonnen dozen aan YouthStart ter beschikking gesteld. De duurste lesmaterialen worden voortaan vervoerd in robuuste, hersluitbare verpakkingsdozen die dankzij het dubbelwandige karton zware lasten kunnen dragen. VPK steunt de doelstellingen van YouthStart en we willen de deelnemende jongeren dan ook het allerbeste wensen voor hun opleiding!