menu
  1. Home
  2. Jobdag VPK Oudegem

Kom langs tijdens onze jobdag op 1 juni in Oudegem!

VPK is op zoek naar nieuwe collega’s!

Ben jij een enthousiaste teamspeler en heb je zin om bij een innovatieve internationale verpakkingsgroep te werken? Kom dan langs tijdens onze jobdag op 1 juni 2022 in Oudegem en “Unbox your talent”!

VPK employee VPK biedt een dynamische werkomgeving met gedreven collega's die zich in alle opzichten inzetten voor duurzaamheid. Want samen maken we echt het verschil!

Wat mag je verwachten?

De jobdag staat in het teken van operatoren en techniekers voor onze site in Oudegem. Tijdens je bezoek kom je meer te weten over ons bedrijf en de verschillende functies, krijg je een rondleiding op de site en ga je in gesprek met onze collega’s. 
Jobsite Belgium Interesse? Neem alvast een kijkje op onze vernieuwde jobsite, boordevol interessante carrières. Wie weet mogen we jou binnenkort verwelkomen! 

Heb je iets gezien waarin je geïnteresseerd bent? Schrijf je dan in voor onze jobdag en noteer 1 juni met stip in je agenda. We kijken ernaar uit je te ontmoeten.

Schrijf je hier in


Over VPK Group

VPK Group is een toonaangevende Belgische verpakkingsgroep die papier en innovatieve, beschermende kartonverpakkingen produceert op basis van gerecycleerde vezels. Sinds de oprichting in 1935 is VPK Group niet gestopt met groeien. Internationaal telt ons bedrijf 70 sites verspreid over 20 landen. In België werken zo’n 1.200 medewerkers.

Lees meer