menu
  1. Home
  2. Investeren in grotere flexibiliteit en nauwere klantrelaties

Investeren in grotere flexibiliteit en nauwere klantrelaties

De Ondulys Gheysens site, in Tourcoing in het noorden van Frankrijk, heeft een enorme modernisatie ondergaan. Het volledige hoofdgebouw is gerenoveerd, waardoor er een stimulerende werkplek is gecreëerd voor werknemers en klanten. Naast een nieuwe co-ontwerpruimte, is er in oktober ook een Elitron-plotter geïnstalleerd.

Ondulys Gheysens 7 Ontwikkeling en productie van verpakking combineren
De installatie van de nieuwe Elitron-plotter biedt de mogelijkheid om onze klanten een nieuwe service te bieden, want de nieuwe machine wordt zowel voor de ontwikkeling van nieuwe producten als de productie van kleine en middelgrote reeksen gebruikt. De machine kan plaatafmetingen tot 2,2 m x 3,2 m verwerken. Belangrijke voordelen voor onze klanten resulteren in grotere productieflexibiliteit, hogere reactiviteit en dus een concurrerende snelle marktintroductie. Daarnaast wordt de ontwerpstudio verder uitgerust om ons samen met onze klanten op co-ontwerp te richten. Hierdoor kunnen we samen ter plekke verpakkingsoplossingen ontwerpen en testmodellen produceren. 
Co-ontwerp is een samenwerkingsmethode waarbij de klant en leverancier nauw samenwerken in een breeddenkende en opbouwende setting om nieuwe oplossingen te bedenken en te ontwikkelen. De infrastructuur van het co-ontwerplab wordt binnenkort voltooid waarna de eerste testsessies met klanten in het eerste kwartaal van 2019 kunnen beginnen. Deze samenwerkingsbenadering komt volledig overeen met de belofte van VPK om Dicht bij u en uw producten te zijn. 
Ondulys Gheysens 6 Uniek serviceaanbod 
De voltooiing van het project is een bevestiging van de unieke service naar onze Franse klanten die door de dochtermaatschappij van VPK, Ondulys, wordt geleverd. Via een netwerk van 11 fabrieken, met een combinatie van geïntegreerde verpakkingsproductiesites, verwerkingssites en distributiepunten kunnen klanten genieten van een unieke flexibiliteit binnen elk assortiment van hoeveelheden en kwaliteiten van verpakkingsoplossingen. Verwerkingssites, naast verpakkingsproductiesites, zorgen voor:
  • Grotere flexibiliteit
  • Snelle marktintroductie
  • Innovatie en ontwikkeling van nieuwe verpakkingsoplossingen
  • Verbeterde bedrijfscontinuïteit
Bekijk hier waar onze Ondulys-fabrieken zich bevinden.
Ondulys Gheysens 9

Bent u geïnteresseerd in een nauwe relatie tussen klant en leverancier?

Wij hebben 85 jaar verpakkingservaring en helpen u graag uw specifieke verpakkingsoplossing te ontwikkelen. Ervaar zelf hoe wij waarde aan uw bedrijf kunnen toevoegen.

Contact

Ondulys Gheysens 2
Ondulys Gheysens3
Ondulys Gheysens 4