menu
  1. Home
  2. Expansion in Limerick

Expansion in Limerick

Wij zijn blij dat we een belangrijk investeringsproject voor onze productiefaciliteit in Limerick in Ierland kunnen aankondigen. Het project omvat de uitbreiding van de locatie en de installatie van nieuwe productie-apparatuur. Het is de bedoeling dat beide onderdelen van het project eind maart gereed zijn.

De uitbreiding van het gebouw bestaat uit twee afzonderlijke uitbreidingen van de zuidelijke en westelijke vleugel van de hoofdproductielocatie. De zuidelijke uitbreiding is 400 m² en biedt plaats aan een nieuw materiaalverwerkingssysteem. De westelijke uitbreiding bestaat uit een gelijkvloerse verdieping van 708 m² en een tussenverdieping van 400 m². Op de benedenverdieping komt een nieuwe lijmmachine en aanverwante apparatuur, terwijl de tussenverdieping ons de ruimte biedt om meer kantoren, vergaderzalen en een kantine te bouwen.

Op het gebied van apparatuur en systemen zal het nieuwe materiaalverwerkingssysteem worden geleverd door Minda uit Duitsland. Het bestaat uit drie dubbele transfershuttles, 23 paden met transportbanden, extra opslagruimte voor wat bekend staat als ‘Work in Progress’ (WIP), een nieuwe golfkartonnen afneemplaats en een nieuwe transportband voor de Texo roterende stempelpers en de nieuwe lijmmachine (geproduceerd door Vega uit Italië).

“We zijn erg enthousiast over de investering in onze locatie in Limerick,” bevestigt Mark Munnelly, vestigingsdirecteur in – Limerick. “Onze klanten kunnen er zeker van zijn dat het uitbreidingsproject op de ‘gebruikelijke wijze’ wordt uitgevoerd en dat zij zeker zullen profiteren van de toename van de productiecapaciteit die door deze spannende herontwikkeling van de locatie wordt gerealiseerd".