test
  1. Over VPK Packaging Group

Over VPK Packaging Group

Al meer dan 80 jaar vernieuwing in duurzame verpakking

VPK Packaging Group NV dateert uit het jaar 1935. We blijven gestaag groeien en uitbreiden door de integratie van gerecycled papier voor verpakkingsoplossingen, een degelijke financiële structuur en uitstekende langetermijnrelaties met onze klanten.

Het assortiment van VPK omvat oplossingen op maat voor verpakkingen van golfkarton en massief karton, kokers en randbeschermers. Al deze producten zijn volledig recyclebaar. Daarnaast bestaat ons papier volledig uit gerecyclede vezels, wat past bij onze ambitie om een circulaire economie te creëren.

We geloven ook sterk in lokaal ondernemerschap, dat een stimulerende omgeving creëert voor personeel en een vruchtbare voedingsbodem voor innovatie. Samen dragen deze bij aan het voldoen aan de zwaarste eisen van onze klanten.

Een nauw contact met onze klanten is een kernwaarde van VPK. Dit heeft geleid tot ons succes in de afgelopen 80 jaar en dat zal ons blijven motiveren voor de toekomst.

Bedrijfsmissie

Ons continue streven naar vooruitgang en duurzame groei wordt samengevat door deze drie pijlers:

Eenvoudig om mee samen te werken

Bij VPK Packaging Group hechten wij grote waarde aan het luisteren naar onze klanten en aan het voldoen aan uw specifieke behoeften. Door snel te handelen weten wij u de verpakkingsoplossingen te bieden die u nodig heeft. Om dit doel te bereiken streven onze gemotiveerde en gekwalificeerde medewerkers naar uitmuntendheid in alles wat ze doen.

Geweldig om voor te werken

VPK Packaging Group biedt een stabiele werkomgeving binnen een raamwerk van verantwoord ondernemen en duurzaamheid. Het stelt gemotiveerde en gekwalificeerde medewerkers in staat om een boeiend loopbaantraject na te streven waarin initiatief wordt beloond en kansen met beide handen kunnen worden aangegrepen. Verwacht geen platgetreden paden maar een wereld van nieuwe mogelijkheden.

Operationele excellentie

Efficiëntie en optimalisatie van het productieproces zijn essentieel binnen een competitieve sector. Wij weten deze te bereiken door een omgeving te creëren waar teamwerk, management, veiligheid en welzijn vooraan staan. Door ons te blijven concentreren op langetermijninvesteringen in plaats van op quick wins, zorgen we voor duurzame resultaten.

Belangrijke feiten en cijfers

Belangrijke feiten en cijfers van de VPK Group over de afgelopen jaren

Groepsstructuur

Kom meer te weten over onze merken en wereldwijde divisies

Blue Box Partners

VPK is een trots lid van de Blue Box Partners-alliantie

Één samenwerking voor al uw pan-Europese verpakkingsbehoeften.

Blue Box Partners biedt u creatieve verpakkingsontwerpen op maat. Wij kunnen werkelijk alles inpakken. Wij ontwerpen, produceren en leveren golfkartonnen verpakkingen voor alles wat verpakt moet worden. Wij zijn een samenwerking van 4 partners met 8.000 medewerkers op meer dan 65 locaties.
Leer de medewerkers van Blue Box Partners kennen.

Neem contact met ons op!

Hoe kunnen wij u helpen? Onze teams beantwoorden graag al uw verpakkingsvragen. We zijn slechts een paar klikken verwijderd.
Neem contact op