test
test
  1. Compliance en kwaliteit

Compliance en kwaliteit

Zorgen voor de juiste kwaliteitsborgingssystemen en complianceregelingen voor uw activiteiten

We zijn ons er volledig van bewust dat u specifieke kwaliteitseisen heeft met betrekking tot verpakkingen. Kwaliteitsgarantiesystemen en complianceregelingen kunnen van toepassing zijn op de samenstelling van het verpakkingsmateriaal of de productiemethoden van de verpakking. Bepaalde sectoren hebben zeer specifieke vereisten voor hun bedrijf. In de voedsel- en drankenindustrie mogen sommige voedingsmiddelen bijvoorbeeld direct in contact komen met karton, terwijl dat bij andere voedingsmiddelen niet het geval is. Verpakkingsproductiefaciliteiten moeten daarom de juiste veiligheidscertificaten hebben.

De chemische en farmaceutische sectoren hebben vaak specifieke productieomgevingen voor cleanrooms en strikte voorschriften over de verpakkingen voor deze producten. Vochtige producten zoals bloemen en planten, of voedselproducten met een hoog vetpercentage, vereisen een specifieke verpakking. En laten we niet vergeten dat het gewicht van een verpakkingsdoos ook aan strenge eisen kan zijn onderworpen.

Wij kunnen u helpen met compliance

Op al deze gebieden streven wij ernaar aan de nodige wettelijke en kwaliteitseisen te voldoen. We zijn volledig op de hoogte van de voorschriften van kwaliteitsborgingssystemen zoals FSC©, RESY, BRC-IOP, ISO en VN. Neem contact met ons op voor meer informatie over hoe we het juiste juridische kader in uw activiteiten kunnen waarborgen.

Neem contact met ons op