menu
  1. Home
  2. Productgroepering en palletiseren

Groeperen en palletiseren van producten

Wat betreft het palletiseren van uw producten is het duidelijk dat er geen universele oplossing bestaat. Wij helpen u de juiste strategie te vinden

Bent u op zoek naar kostenefficiënte palletisering? Heeft een efficiënte en snelle handelbaarheid van uw kratten uw prioriteit? Moet u zware ladingen verzenden of producten die breekbaar zijn, of een aparte vormgeving hebben? Moeten uw producten worden gegroepeerd of gesplitst?

Hierbij moeten veel verschillende dingen worden overwogen.

Productgroepering en palletiseren bestaat in principe uit drie stappen:
  1. Het product in de doos
  2. De doos op de pallet
  3. De pallet in de vrachtwagen

Elke stap dient te worden geoptimaliseerd. Meer producten in het pakket, meer dozen op de pallet en meer pallets op de truck kunnen tot aanzienlijke kostenbesparingen en milieuvoordelen leiden. Maar tegelijkertijd moeten producten, dozen en pallets veilig zijn.

Onze technische ingenieurs begrijpen volledig de verschillende verpakkingsproblemen die zich kunnen voordoen op uw verpakkingslijnen. Met hun ervaring op het gebied van productgroepering en palletiseeroptimalisatie, kunnen ze zorgen voor een optimale stapeling van de verpakking op de pallet en efficiënt stapelen van pallets. De nieuwste 3D-visualisatiesoftware helpt hierbij.

Staat u voor een uitdaging met uw pallets?

Stel ons uw vragen over het groeperen en palletiseren van producten. We nemen contact met u op om een afspraak te maken waarin we uw specifieke uitdaging kunnen bespreken.

Neem contact met ons op