test
  1. Track-and-trace

Track-and-trace

Het precies kunnen weten waar een pakket zich in de keten bevindt, biedt de leverancier en de ontvanger meerdere voordelen

Dankzij de toepassing van unieke codes zoals streepjescodes, QR-codes, RFID-tags en onzichtbare lasermarkeringen kunnen gekochte goederen nu nauwkeurig worden gevolgd en getraceerd, terwijl ze op weg zijn van leverancier naar consument. Kortom, het stelt alle belanghebbende partijen in staat om te ontdekken of een product op het juiste moment op de juiste plaats is. Of niet.

Met name leveranciers van luxe goederen zijn enthousiaste gebruikers van de nieuwste Track & Trace-technologie. Dit helpt hen te voorkomen dat hun producten tijdens het transport worden vervangen door namaakproducten. Ook de voedings- en drankenindustrie heeft baat bij Track & Trace, vooral wat betreft het op tijd op de plank krijgen van verse producten.

“Uw pakket wordt deze ochtend geleverd ...”

Ook consumenten hebben veel baat bij Track & Trace, omdat het daarmee veel makkelijker is om de nodige regelingen te treffen om het pakket in ontvangst te kunnen nemen. Het helpt consumenten ook om informatie te achterhalen over de herkomst van een product en/of de grondstoffen daarvan, en daarmee de duurzaamheidsclaims van de fabrikant. Met name QR-codes zijn hier van belang.

Verpakkingsoplossingen om uw producten te volgen en te traceren

Bekijk enkele oplossingen die wij kunnen bieden om uw waardevolle goederen te traceren

Heeft u een vraag over track and trace?

Onze experts staan klaar om uit te leggen hoe onze implementatie van de nieuwste technologieën in barcodes, QR-codes, RFID-tagging en onzichtbare lasermarkering u kunnen helpen bij het volgen en traceren van uw producten.

Neem contact met ons op