test
  1. Verpakkingsproces

Uw verpakkingsproces versoepelen

Handmatig of geautomatiseerd? En kan het worden geoptimaliseerd?

Van wat voor verpakkingsproces maakt u gebruik in uw bedrijf? Of het nu gaat om een handmatig (vaak het geval voor e-commerce) of een geautomatiseerd proces, u bent zich er voortdurend van bewust dat het zo soepel, veilig en efficiënt mogelijk moet verlopen.

Voor handmatige processen is het belangrijk om het verpakkingsproces zowel ergonomisch als zo efficiënt mogelijk te maken. Dozen met een automatisch sluitende onderkant kunnen hier uitkomst bieden. 4-punts- of 6-punts gelijmde boxen bieden ook zeer korte vultijden voor handmatige processen.

In het geval van geautomatiseerde verpakkingsprocessen moeten de verpakkingslijnen zo efficiënt mogelijk functioneren. Problemen die hier kunnen optreden zijn delaminatie van het golfblad (waarbij de lagen van het karton gescheiden raken), drukdeficiëntie (vervagende kleuren) of problemen met holle ruimtes (wanneer Amerikaanse dozen niet goed worden gevouwen en gelijmd).

Laat ons u helpen uw verpakkingsproces te optimaliseren

Hier is een selectie van verpakkingsoplossingen waarvan u kunt profiteren

Verpakkingen zonder defecten

Ons doel is om onze klanten te voorzien van een verpakking zonder defecten. Om dit doel te bereiken, gebruiken we camerasystemen om ervoor te zorgen dat onze machines voldoen aan de strengste kwaliteitsniveaus. De VPK-groep heeft technische ingenieurs die ervaring hebben met het beoordelen van allerlei soorten verpakkingsprocessen. Ze hebben een grondige kennis van verpakkingsmachines en worden vaak geraadpleegd om verbeteringen van verpakkingslijnen aan te bevelen. Wilt u profiteren van hun vaardigheden en ervaring?

Neem contact met ons op