menu
  1. Home
  2. Internationaal netwerk

Internationaal netwerk

Veel  klanten zijn vaak op zoek naar een pan-Europese oplossing voor hun producten. Bij VPK zijn we ons daarvan bewust. Daarom hebben we onze internationale verkooporganisatie opgericht.

VPK International Sales coördineert de behoeften van onze internationale klanten. Met ons Europese VPK-netwerk zijn we in staat om golfkartonnen verpakkingsoplossingen in heel Europa te leveren. En met één aanspreekpunt dat uw internationale aanvraag behandelt, wordt het gemakkelijk en transparant om met ons samen te werken.

Onze nieuwe internationale organisatie streeft naar het leveren van de betrouwbare service waar we voor staan door veel aandacht te besteden aan onze lokale markten en door onze expertise en kennis over de landen heen te delen. Op deze manier kunnen we garanderen dat we u de beste oplossing bieden voor uw specifieke behoeften.

Contacteer ons
 

Blue Box Partners: één alliantie voor al uw pan-Europese verpakkingsbehoeften


Naast onze eigen International Sales organisatie is VPK ook lid van Blue Box Partners.

Blue Box Partners is een pan-Europese alliantie met een duidelijk doel: de optimale levering van golfkartonnen verpakkingen aan klanten in heel Europa. Elk product. Elke hoeveelheid. Elke kwaliteit. Te allen tijde.

De vier partners van Blue Box Partners volgen allemaal dezelfde filosofie en strategie. Het zijn familiebedrijven met traditie, gevestigde waarde en succesvol in hun thuismarkten: Klingele Papierwerke (Duitsland), VPK Group (België), Hinojosa (Spanje) and Cart-One (Italië). Gezamenlijk brengen we meer dan 9.000 medewerkers samen op meer dan 90 locaties.

Waar zijn Blue Box-partners gevestigd?


Blue Box-partners bevinden zich in heel Europa. Ga naar ons  plant overview voor meer informatie.
 

Nood aan een internationale verpakkingsoplossing in golfkarton?

Vertel ons hoe kunnen we u helpen. Ons International Sales team beantwoordt graag al uw vragen over golfkartonnen verpakkingen. Neem contact op met ons.

Contacteer ons