menu
  1. Home
  2. Value Engineering Solutions

Value Engineering Solutions

Het concept van Total Cost of Ownership (TCO) staat centraal in de huidige competitieve wereld, zowel voor kopers als verkopers. TCO kijkt niet alleen naar de aankoopprijs van een object, maar naar alle kosten die gemaakt zullen worden tijdens de levenscyclus van het product, van aankoop tot vernietiging. TCO bevat drie belangrijke componenten: de kosten van het verpakkingsmateriaal zelf, de bedrijfskosten en de logistieke kosten.

Een TCO-analyse is de eerste stap om de totale kosten te verlagen en de winstgevendheid te verbeteren. VPK zet zich in om u te helpen bij het vereenvoudigen van logistiek, het verlagen van kosten en het verhogen van uw winst. Door uw hele cyclus te herzien en een totaalbeeld te hebben van het totale proces, detecteert VPK kansen voor verbetering en potentieel voor het vergroten van de winstgevendheid.

Als onderdeel van onze analyse wordt uw huidige verpakking getest op eigenschappen, transport, opslag en eindgebruikersvereisten. Uw verpakkingsproces wordt vervolgens geanalyseerd om antwoorden te krijgen op vragen als deze:

  • Wat zijn de specifieke beschermingsbehoeften van uw producten?
  • Hoe is uw verpakkingsproces binnen uw organisatie geregeld?
  • Wat zijn uw eisen op het gebied van palletisering?
  • Hoe werkt uw distributieketen?
  • Wat zijn de mogelijkheden voor co-packing?
  • In wat voor opslagomgevingen zullen de producten zich bevinden?
  • Moet uw verpakking uw marketingstrategie ondersteunen?
  • Welke eisen stelt de eindklant aan de verpakking?
 

De resultaten vertellen ons wat we moeten weten over het materiaal, de milieu-impact en de kosten van de verpakking. Dit vormt de basis van de op maat gemaakte verpakkingsoplossing die we vervolgens zullen voorstellen.

Onze oplossingen brengen waarde

Onze technische oplossingen maken efficiëntere verpakkingslijnen mogelijk, verbeteren de performantie van de supply chain, verlagen de totale kosten en  de ecologische voetafdruk. Als u een dergelijke continue verbetering van uw eigen verpakkingsproducten of logistieke processen wilt bereiken, bel ons dan.

Contacteer ons