menu
  1. Home
  2. Procesoperator Energie

Procesoperator Energie

Procesoperator Energie

België Oudegem Productie
Deel deze vacature

Solliciteer nu

VPK Group produceert kartonnen verpakkingen en papier op basis van gerecycleerde vezels. Deze duurzame verpakkingen worden ontwikkeld op maat van de klant. Zo streven wij een optimale logistiek na voor onze klanten. Onze bedrijfscultuur wordt gekenmerkt door een unieke set van 4 sterke waarden: Ownership, Trust, Care & Beyond. Ze bepalen ons morele kompas en geven vorm aan onze dagelijkse activiteiten.

VPK Group is een Belgische, groeiende groep met meer dan 70 vestigingen verspreid over meer dan 20 landen wereldwijd. Het hoofdkantoor is gevestigd in Aalst. Internationaal telt de groep zo’n 6400 werknemers.

VPK Group streeft naar een open, veilige en inclusieve werkomgeving. Daarom is iedereen welkom ongeacht leeftijd, gender, seksuele voorkeur, afkomst en religie.

Functieomschrijving

VPK Paper is een afzonderlijke business unit binnen VPK Group. Deze bedrijfstak vervaardigt jaarlijks zo’n 530.000 ton papier voor verpakkingsdoeleinden uit 100% gerecycleerd papier en karton en beschikt over 3 papiermachines in Oudegem (Dendermonde).

Als procesoperator Energie sta je in voor het beheer en controle van onze energieafdeling. VPK Paper wekt op basis van 3 WKK's ongeveer 25MW eigen elektriciteit op. Naast elektricteit wekken we ook 180ton/uur stoom op die nodig is voor het papierproces.

Als energie operator ben je verantwoordelijk voor dit proces. Je werkt hierbij in een 5 ploegen systeem.
Je werkt in een team van 2 personen, zo vul je mekaar aan op gebied van schermarbeid en fieldcontroles.

Op 5 weken ben je 3 weekends aan het werk en 2 weekends thuis.
Je zal in totaal 7 vroeges, 7 lates en 7 nachten doen op 35 dagen. Met een vaste planning.
Dit maakt ons ploegensysteem goed combineerbaar werk/privé.

Functie-eisen

  • Je bent erg geïnteresseerd in techniek.
  • Je bent nauwkeurig, een doorzetter en je wil graag in ploegen werken.
  • Idealiter heb je een A2 diploma, maar mensen met pit en gezond verstand komen eveneens in aanmerking.

Arbeidsvoorwaarden

VPK Paper biedt je een job met zelfstandigheid, boeiende en veelzijdige verantwoordelijkheden in een sterk groeiende multinational. Je komt terecht in een bedrijf op mensenmaat waar de werknemer, veiligheid en een positieve groepssfeer centraal staan. Je kunt rekenen op een doorgedreven opleiding en een aantrekkelijk loonpakket.

Waarom werken bij vpk?

Stijn
Interesse?
Contacteer Stijn Dammekens
+32488383305
LinkedIn

Solliciteer nu

Selectieprocedure

Heb je een vacature gezien waar je enthousiast van wordt? Lees snel verder en stel je kandidaat. Misschien word jij binnenkort onze nieuwe collega.
Lees meer
Deel deze vacature

Solliciteer nu

Interesse?

Kom meer te weten over ons bedrijf en wie weet word je binnenkort onze nieuwe collega!

Lees meer