menu
 1. Home
 2. Elektricien 5 Ploegen

Elektricien 5 Ploegen

Elektricien 5 Ploegen

België Oudegem Technical & Engineering
Deel deze vacature

Solliciteer nu

VPK Group produceert kartonnen verpakkingen en papier op basis van gerecycleerde vezels. Deze duurzame verpakkingen worden ontwikkeld op maat van de klant. Zo streven wij een optimale logistiek na voor onze klanten. Onze bedrijfscultuur wordt gekenmerkt door een unieke set van 4 sterke waarden: Ownership, Trust, Care & Beyond. Ze bepalen ons morele kompas en geven vorm aan onze dagelijkse activiteiten.

VPK Group is een Belgische, groeiende groep met meer dan 70 vestigingen verspreid over meer dan 20 landen wereldwijd. Het hoofdkantoor is gevestigd in Aalst. Internationaal telt de groep zo’n 6400 werknemers.

VPK Group streeft naar een open, veilige en inclusieve werkomgeving. Daarom is iedereen welkom ongeacht leeftijd, gender, seksuele voorkeur, afkomst en religie.

Functieomschrijving

VPK Paper is een afzonderlijke business unit binnen VPK Group. Deze bedrijfstak vervaardigt jaarlijks zo’n 530.000 ton papier voor verpakkingsdoeleinden uit 100% gerecycleerd papier en karton en beschikt over 3 papiermachines in Oudegem (Dendermonde).
 
Als storingstechnieker ben je verantwoordelijk voor het optimaal elektrisch functioneren van onze papiermachines. Daarin speel je een essentiële rol in ons productieproces. Je takenpakket ziet er als volgt uit:
 • Het nakijken en herstellen van de elektrische installaties in 5 ploegen.
 • Na analyse van de storing onderneem je actie om de storing zo snel mogelijk op te lossen. Dit houdt o.a. in: monteren van elektrische onderdelen, testen van de goede werking van onderdelen, elektrische schema’s lezen om complexe problemen te kunnen oplossen, kleinere werken op het gebied van meet- en regeltechniek, Pneumatiek & Hydraulica.
 • Ondersteuning, indien nodig, van de Ploegmechanieker bij het uitvoeren van mechanische werken.

Functie-eisen

 • Je hebt minimum een A2-diploma in een Elektrische richting.
 • Ervaring in elektriciteit van industriële installaties is een must.
 • Je bent leergierig en flexibel en toont grote interesse voor de papierindustrie.
 • Je wil werken in het 5-ploegensysteem.

Arbeidsvoorwaarden

VPK biedt je een job in 5 ploegen met zelfstandigheid, boeiende en veelzijdige verantwoordelijkheden in een sterk groeiende multinational. Je komt terecht in een bedrijf op mensenmaat waar de werknemer, veiligheid en een positieve groepssfeer centraal staan. Je kan rekenen op een doorgedreven opleiding en een aantrekkelijk loonpakket.
 • Brutoloon naar marktanalyse met aantrekkelijke ploegenpremie (Junior uurloon =€20,63 + gemiddelde ploegenpremie 34%)
 • Maaltijdcheques, groeps -en hospitalisatieverzekering

Waarom werken bij vpk?

Stijn
Interesse?
Contacteer Stijn Dammekens
+32488383305
LinkedIn

Solliciteer nu

Selectieprocedure

Heb je een vacature gezien waar je enthousiast van wordt? Lees snel verder en stel je kandidaat. Misschien word jij binnenkort onze nieuwe collega.
Lees meer
Deel deze vacature

Solliciteer nu

Interesse?

Kom meer te weten over ons bedrijf en wie weet word je binnenkort onze nieuwe collega!

Lees meer