menu
 1. Home
 2. Customer Service Medewerker

Customer Service Medewerker

Customer Service Medewerker

België Oudegem Sales & Marketing
Deel deze vacature

Solliciteer nu

VPK Group is een Belgische verpakkingsgroep die papier en kartonnen verpakkingen produceert op basis van gerecycleerde vezels. Onze duurzame verpakkingen worden ontwikkeld op maat van de klant. Zo garanderen we hen de beste oplossing volgens hun behoeften waarbij we streven naar een optimale logistiek en betrouwbare service.

VPK Group is een groeiende verpakkingsgroep met 70 vestigingen verspreid over 20 landen. Het hoofdkantoor is gevestigd in Aalst. Internationaal telt de groep zo’n 6.500 werknemers.

Onze bedrijfscultuur wordt gekenmerkt door een unieke set van 4 sterke waarden: Ownership, Trust, Care & Beyond. Ze bepalen ons morele kompas en geven vorm aan onze dagelijkse activiteiten.

VPK Packaging is een afzonderlijke business unit binnen VPK Group. Deze bedrijfstak is gespecialiseerd in het verwerken van papier tot nieuwe golfkartonverpakkingen. Het geproduceerde karton wordt via afwerkingsmachines gestanst, bedrukt en geplooid tot verpakkingen.

 

CUSTOMER SERVICE MEDEWERKER

 


ls customer service medewerker ben je verantwoordelijk voor het beheer van de klanten ter ondersteuning van de commerciële buitendienst.
Als internal sales medewerker van de vestiging krijg je een eigen klantenportefeuille en zorg je voor een correcte en proactieve benadering van de klant.

 • Je verzorgt de orderverwerking, de communicatie, de aanmaak en het beheer van het klantendossiers alsook het opvolgen van productie, leveringen en facturatie.
 • Je centraliseert info met betrekking tot betalingen, palettenretours, oude voorraden & palletoptimalisatie en rapporteert hierover aan het management.
 • Je werkt nauw samen met de verschillende diensten binnen de organisatie en biedt optimale ondersteuning aan de buitendienst

 

Uw profiel:

 • Je hebt een Bachelor en je hebt reeds ervaring opgedaan in een commerciële administratieve functie, liefst in een industriële sector.
 • Je bent perfect tweetalig (NL-Fr) en hebt een basis kennis Engels.
 • Je bent een proactief en commercieel iemand die ook administratief sterk is.
 • Je bent analytisch en organisatorisch sterk.
 • Je bent een echte teamplayer; je hebt geen moeite om een team goed te doen samenwerken

 


Aanbod

VPK Group biedt je een job met zelfstandigheid, boeiende en veelzijdige verantwoordelijkheden in een sterk groeiende multinational. Je komt terecht in een bedrijf op mensenmaat waar de werknemer en een positieve groepssfeer centraal staan.

 • Een aantrekkelijk loon, aangevuld met een breed pakket aan extralegale voordelen: een laptop, hospitalisatieverzekering, onkostenvergoeding,…
 • Je krijgt een contract van onbepaalde duur
 • Je werkt op onze locatie in Dendermonde.

 

 

Tot binnenkort?

 

Interesse?
Contacteer Carolien Vanmeerbeek

Solliciteer nu

Selectieprocedure

Heb je een vacature gezien waar je enthousiast van wordt? Lees snel verder en stel je kandidaat. Misschien word jij binnenkort onze nieuwe collega.
Lees meer
Deel deze vacature

Solliciteer nu

Interesse?

Kom meer te weten over ons bedrijf en wie weet word je binnenkort onze nieuwe collega!

Lees meer