menu
 1. Home
 2. Customer Service Medewerker

Customer Service Medewerker

Customer Service Medewerker

België Oudegem Sales & Marketing
Deel deze vacature

Solliciteer nu

VPK Group is een Belgische verpakkingsgroep die papier en kartonnen verpakkingen produceert op basis van gerecycleerde vezels. Onze duurzame verpakkingen worden ontwikkeld op maat van de klant. Zo garanderen we hen de beste oplossing volgens hun behoeften waarbij we streven naar een optimale logistiek en betrouwbare service. Onze bedrijfscultuur wordt gekenmerkt door een unieke set van 4 sterke waarden: Ownerschip, Trust, Care & Beyond. Ze bepalen ons morele kompas en geven vorm aan onze dagelijkse activiteiten.

VPK Group is een groeiende verpakkingsgroep met 70 vestigingen verspreid over 20 landen. Het hoofdkantoor is gevestigd in Aalst. Internationaal telt de groep zo’n 6.500 werknemers.

VPK Group streeft naar een open, veilige en inclusieve werkomgeving. Daarom is iedereen welkom ongeacht leeftijd, gender, afkomst en religie.

 

CUSTOMER SERVICE MEDEWERKER

 

Wat ga je doen?

VPK Packaging is een afzonderlijke business unit binnen VPK Group. Deze bedrijfstak is gespecialiseerd in het verwerken van papier tot nieuwe golfkartonverpakkingen. Het geproduceerde karton wordt via afwerkingsmachines gestanst, bedrukt en geplooid tot verpakkingen.

Als inside sales medewerker/customer service representative ben je verantwoordelijk voor het beheer van de klanten ter ondersteuning van de commerciële buitendienst.

 • Als internal sales medewerker van de vestiging krijg je een eigen klantenportefeuille en zorg je voor een correcte en proactieve benadering van de klant
 • Je verzorgt de orderverwerking, de correspondentie, de aanmaak en het beheer van het klantendossiers alsook het opvolgen van de leveringen
 • Je centraliseert info met betrekking tot betalingen, palettenretours, oude voorraden & palletoptimalisatie en rapporteert hierover aan het management
 • Je biedt ondersteuning aan diverse afdelingen (productie, account managers,...) binnen VPK Group om de klant zo goed mogelijk te servicen

 

Wat heb je nodig?

 • Je beschikt bij voorkeur over een Bachelor maar dit is geen must indien je relevante ervaring hebt.
 • Je hebt naast het Nederlands een goede kennis Frans
 • Je bent een proactief en commercieel iemand die ook administratief sterk is
 • Je bent analytisch en organisatorisch sterk
 • Je bent een echte teamplayer; je hebt geen moeite om een team goed te doen samenwerken

 

Wat krijg je?

VPK Group biedt je een job met zelfstandigheid, boeiende en veelzijdige verantwoordelijkheden in een sterk groeiende multinational. Je komt terecht in een bedrijf op mensenmaat waar de werknemer en een positieve groepssfeer centraal staan.

 • Een aantrekkelijk loon, aangevuld met een breed pakket aan extralegale voordelen (groepsverzekering, hospitalisatieverzekering en maaltijdcheques)
 • Mogelijkheid tot thuiswerk
 • Je krijgt een voltijds contract van onbepaalde duur 

 

 

 

 

Interesse?
Contacteer Carolien Vanmeerbeek

Solliciteer nu

Selectieprocedure

Heb je een vacature gezien waar je enthousiast van wordt? Lees snel verder en stel je kandidaat. Misschien word jij binnenkort onze nieuwe collega.
Lees meer
Deel deze vacature

Solliciteer nu

Interesse?

Kom meer te weten over ons bedrijf en wie weet word je binnenkort onze nieuwe collega!

Lees meer