menu
 1. Home
 2. Young Potential – Business Management

Young Potential – Business Management

Young Potential – Business Management

België Oudegem Kwaliteit | Productie | Supply Chain & Logistiek
Deel deze vacature

Solliciteer nu

VPK Group produceert kartonnen verpakkingen en papier op basis van gerecycleerde vezels. Deze duurzame verpakkingen worden ontwikkeld op maat van de klant. Zo streven wij een optimale logistiek na voor onze klanten. Onze bedrijfscultuur wordt gekenmerkt door een unieke set van 4 sterke waarden: Ownership, Trust, Care & Beyond. Ze bepalen ons morele kompas en geven vorm aan onze dagelijkse activiteiten.

VPK Group is een Belgische, groeiende groep met meer dan 70 vestigingen verspreid over meer dan 20 landen wereldwijd. Het hoofdkantoor is gevestigd in Aalst. Internationaal telt de groep zo’n 7000 werknemers.

VPK Packaging is een afzonderlijke business unit binnen VPK Group. Deze bedrijfstak is gespecialiseerd in het verwerken van papier tot nieuwe golfkartonverpakkingen. Het geproduceerde karton wordt via afwerkingsmachines gestanst, bedrukt en geplooid tot verpakkingen.

VPK Group streeft naar een open, veilige en inclusieve werkomgeving. Daarom is iedereen welkom ongeacht leeftijd, gender, afkomst en religie.

 


Heb jij interesse om veel te leren? Om op weg te gaan met professionals? Om je schouders te zetten onder interessante projecten en business cases? Om een missie te combineren met gerichte training? Om na 2 jaar een volgende stap te zetten in jouw startende loopbaan?

Als Young Potential – Business Management willen we jou intensief laten kennismaken met de business (Sales, Customer Service, Supply chain,..) kant van een internationaal speler.

 

 

Jouw traject als Young Potential – Business Management ziet er als volgt uit:

 • Je werkt 6 maand aan boord van customer services en productie, waar je zowel het product als de link naar de klant leert kennen en waar je ondergedompeld wordt in onze wondere wereld van papier & karton.
 • Je draait 7 maanden op volle toeren bij Supply Chain waar je inzichten verwerft in de logistieke processen en ingezet wordt op een interessante business case of project.
 • Om ook zicht te krijgen op de wijze waarop onze producten in de markt geplaatst worden, zal je in een volgende missie de mogelijkheid krijgen om mee te werken met het Marketing team.
 • De cirkel is rond wanneer je in de laatste fase van jouw traject 6 maanden meedraait binnen Transport & Delivery. In deze periode zal je bovendien de kans krijgen om een boeiend project binnen Sales te trekken.
 • De Benelux Supply Chain Manager is doorheen het hele traject jouw mentor.


Jouw profiel

 • Je behaalde een Masterdiploma in een economische richting.
 • Je hebt maximum 3 jaar werkervaring.
 • Je bent ambitieus en kijkt er naar uit om bij te leren.
 • Je bent ondernemend, staat open voor feedback en weet je vlot aan te passen .
 • Je spreekt vlot Nederlands en Engels en weet je uit te drukken in het Frans.
 • Je hebt sterk analytisch vermogen, werkt gestructureerd, weet prioriteiten te stellen.

 

Wat we bieden

VPK Group biedt je een job met zelfstandigheid, boeiende en veelzijdige verantwoordelijkheden in een sterk groeiende multinational. Je komt terecht in een bedrijf op mensenmaat waar de werknemer en een positieve groepssfeer centraal staan.

Je loonpakket is marktconform en gebaseerd op jouw ervaring, aangevuld met een breed pakket aan extralegale voordelen.

Interesse?
Contacteer Carolien Vanmeerbeek

Solliciteer nu

Selectieprocedure

Heb je een vacature gezien waar je enthousiast van wordt? Lees snel verder en stel je kandidaat. Misschien word jij binnenkort onze nieuwe collega.
Lees meer
Deel deze vacature

Solliciteer nu

Interesse?

Kom meer te weten over ons bedrijf en wie weet word je binnenkort onze nieuwe collega!

Lees meer