menu
 1. Home
 2. Young Potential – Operations Management

Young Potential – Operations Management

Young Potential – Operations Management

België Oudegem Productie | Supply Chain & Logistiek
Deel deze vacature

Solliciteer nu

VPK Group produceert kartonnen verpakkingen en papier op basis van gerecycleerde vezels. Deze duurzame verpakkingen worden ontwikkeld op maat van de klant. Zo streven wij een optimale logistiek na voor onze klanten. Onze bedrijfscultuur wordt gekenmerkt door een unieke set van 4 sterke waarden: Ownership, Trust, Care & Beyond. Ze bepalen ons morele kompas en geven vorm aan onze dagelijkse activiteiten.

VPK Group is een Belgische, groeiende groep met meer dan 70 vestigingen verspreid over meer dan 20 landen wereldwijd. Het hoofdkantoor is gevestigd in Aalst. Internationaal telt de groep zo’n 7000 werknemers.
VPK Packaging is een afzonderlijke business unit binnen VPK Packaging Group. Deze bedrijfstak is gespecialiseerd in het verwerken van papier tot golfkartonverpakkingen. Het geproduceerde karton wordt via afwerkingsmachines gestanst, bedrukt en geplooid tot verpakkingen.

VPK Group streeft naar een open, veilige en inclusieve werkomgeving. Daarom is iedereen welkom ongeacht leeftijd, gender, afkomst en religie.

 

Heb jij interesse om veel te leren? Om op weg te gaan met professionals? Om je schouders te zetten onder interessante projecten en business cases? Om een missie te combineren met gerichte training? Om na 2 jaar een volgende stap te zetten in jouw startende loopbaan?

Als Young Potential – Operations Management willen we jou intensief laten kennismaken met de logistieke processen, het productieproces en de weg die onze producten naar de klant toe afleggen.

 

 

 

Jouw traject als Young Potential – Operations Management ziet er als volgt uit:

 • Je krijgt de kans om een maand mee te draaien met onze operatoren aan de machines om op die manier onze producten en machines goed te leren kennen.
 • Je werkt vervolgens ongeveer 5 maanden mee met de supervisors binnen de site en raakt zo vertrouwd met werkplanningen, met het aansturen van teams, met de logistieke issues die zich dagelijks op de werkvloer manifesteren.
 • In een volgend project werk je mee in de onderhoudsafdeling.
 • Als laatste onderdeel van het traject, word je mee in het kielzog genomen met onze experten Expeditie.
 • Doorheen het traject krijg je de mogelijkheid om projecten rond Safety en kwaliteit te trekken, om jou te buigen over interessante businesscases waarmee je geconfronteerd wordt.

 

 

Jouw profiel

 • Je behaalde een Master/Manama in een technische/logistieke richting.
 • Je hebt maximum 2 jaar werkervaring.
 • Je hebt bijzondere interesse in productie en logistiek.
 • Je bent ambitieus en kijkt er naar uit om bij te leren.
 • Je bent ondernemend, staat open voor feedback en weet je vlot aan te passen .
 • Je spreekt vlot Nederlands en Engels en weet je uit te drukken in het Frans.
 • Je hebt sterk analytisch vermogen, werkt gestructureerd, weet prioriteiten te stellen..

 


Wat we bieden

VPK Group biedt je een boeiend en veelzijdig traject in een sterk groeiende multinational. Je komt terecht in een bedrijf op mensenmaat waar de werknemer en een positieve groepssfeer centraal staan. Je loonpakket is marktconform en gebaseerd op jouw ervaring, aangevuld met een breed pakket aan extralegale voordelen.

Interesse?
Contacteer Carolien Vanmeerbeek

Solliciteer nu

Selectieprocedure

Heb je een vacature gezien waar je enthousiast van wordt? Lees snel verder en stel je kandidaat. Misschien word jij binnenkort onze nieuwe collega.
Lees meer
Deel deze vacature

Solliciteer nu

Interesse?

Kom meer te weten over ons bedrijf en wie weet word je binnenkort onze nieuwe collega!

Lees meer