menu
 1. Home
 2. Heftruckchauffeur 2-ploegen

Heftruckchauffeur 2-ploegen

Heftruckchauffeur 2-ploegen

België Oudegem | Erembodegem Productie
Deel deze vacature

Solliciteer nu

VPK Group produceert kartonnen verpakkingen en papier op basis van gerecycleerde vezels. Deze duurzame verpakkingen worden ontwikkeld op maat van de klant. Zo streven wij een optimale logistiek na voor onze klanten. Onze bedrijfscultuur wordt gekenmerkt door een unieke set van 4 sterke waarden: Ownership, Trust, Care & Beyond. Ze bepalen ons morele kompas en geven vorm aan onze dagelijkse activiteiten.

VPK Group is een Belgische, groeiende groep met meer dan 70 vestigingen verspreid over meer dan 20 landen wereldwijd. Het hoofdkantoor is gevestigd in Aalst. Internationaal telt de groep zo’n 7000 werknemers.

VPK Packaging is een afzonderlijke business unit binnen VPK Packaging Group. Deze bedrijfstak is gespecialiseerd in het verwerken van papier tot golfkartonverpakkingen. Het geproduceerde karton wordt via afwerkingsmachines gestanst, bedrukt en geplooid tot verpakkingen.

VPK Group streeft naar een open, veilige en inclusieve werkomgeving. Daarom is iedereen welkom ongeacht leeftijd, gender, afkomst en religie.

 


Heftruckchauffeur 2-ploegen

 

Jouw functie

Laden van vrachtwagens met afgewerkte producten zodat deze op een veilige en correcte manier vervoerd en geleverd kunnen worden.

 • Op basis van pickorders laad je vrachtwagens met de heftruck, hierbij zorg je ervoor dat de afgewerkte producten op een veilige en correcte manier vervoerd en geleverd kunnen worden.
 • Kunnen afvoeren van afgewerkte orders naar expeditie op basis van de informatie op de paletfiche of mondelinge instructies.
 • Je zorgt voor de administratieve afhandeling van de geladen vrachtwagens.
 • Je wisselt informatie uit met de dispatcher, de andere heftruckchauffeurs en de vrachtwagenchauffeurs.
 • Je ziet erop toe dat veiligheidsvoorschriften en regels van orde en netheid gevolgd worden.
 • Je rapporteert aan de warehousemanager

 

Jouw profiel

 • Je bent een ervaren heftruckchauffeur, in het bezit van een geldig attest.
 • Je werkt vlot met de computer, kennis van SAP is een groot pluspunt.
 • Je wenst te werken in een 2 ploegen systeem.

 

Wat we bieden

VPK Packaging Group biedt je een job met zelfstandigheid, boeiende en veelzijdige verantwoordelijkheden in een sterk groeiende multinational. Je komt terecht in een bedrijf op mensenmaat waar de werknemer, veiligheid en een positieve groepssfeer centraal staan. Je kan rekenen op een doorgedreven opleiding en een aantrekkelijk loonpakket.

 

 

 

 

 

 

Interesse?
Contacteer Carolien Vanmeerbeek

Solliciteer nu

Selectieprocedure

Heb je een vacature gezien waar je enthousiast van wordt? Lees snel verder en stel je kandidaat. Misschien word jij binnenkort onze nieuwe collega.
Lees meer
Deel deze vacature

Solliciteer nu

Interesse?

Kom meer te weten over ons bedrijf en wie weet word je binnenkort onze nieuwe collega!

Lees meer