menu
 1. Home
 2. Accounting Assistant met kennis SAP

Accounting Assistant met kennis SAP

Accounting Assistant met kennis SAP

België Aalst Finance & Controlling
Deel deze vacature

Solliciteer nu

VPK Group produceert kartonnen verpakkingen en papier op basis van gerecycleerde vezels. Deze duurzame verpakkingen worden ontwikkeld op maat van de klant. Zo streven wij een optimale logistiek na voor onze klanten. Onze bedrijfscultuur wordt gekenmerkt door een unieke set van 4 sterke waarden: Ownership, Trust, Care & Beyond. Ze bepalen ons morele kompas en geven vorm aan onze dagelijkse activiteiten.

VPK Group is een Belgische, groeiende groep met meer dan 70 vestigingen verspreid over meer dan 20 landen wereldwijd. Het hoofdkantoor is gevestigd in Aalst. Internationaal telt de groep zo’n 7000 werknemers.

VPK Group streeft naar een open, veilige en inclusieve werkomgeving. Daarom is iedereen welkom ongeacht leeftijd, gender, afkomst en religie.

Functieomschrijving
Als Accounting Assistant ben je verantwoordelijk voor de leveranciersboekhouding van een aantal van onze dochterbedrijven in Frankrijk, de volgende taken zijn aan jou toevertrouwd:

 • Inscannen en verifiëren van aankoopfacturen: Je zorgt voor het nauwkeurig inscannen en verifiëren van ontvangen aankoopfacturen, waarbij je ervoor zorgt dat alle gegevens correct zijn.
 • Inboeken en controleren van facturen: Het behoort tot jouw verantwoordelijkheid om aankoopfacturen correct in te boeken in het boekhoudsysteem. Je voert ook controles uit om eventuele fouten of discrepanties te identificeren.
 • Opvolgen van niet goedgekeurde facturen: Je houdt een oogje op facturen die nog niet zijn goedgekeurd en neemt de nodige stappen om deze situatie op te lossen, in samenwerking met de betrokken partijen.
 • Assistentie bij de audit van jouw vennootschappen: Je ondersteunt bij de auditprocessen die betrekking hebben op de leveranciersboekhouding van de toegewezen dochterondernemingen in Frankrijk.
 • Inboeken van bankafschriften en voorbereiden van betalingsrun: Je bent verantwoordelijk voor het correct inboeken van bankafschriften en draagt bij aan het voorbereiden van de betalingsrun.
 • Optimaliseren van de purchase-to-pay flow: Je werkt actief mee aan het verbeteren van de purchase-to-pay processen, met als doel het stroomlijnen en optimaliseren van de betalingsprocessen binnen de organisatie.
 • Initiatieven nemen voor administratieve efficiëntie en interne controles: Je neemt het voortouw bij het identificeren en implementeren van initiatieven om administratieve efficiëntie te verhogen en interne controles te handhaven.
 • Actief meedenken in het optimaliseren van de boekhouding: Je draagt bij aan het verbeteren van de algehele boekhoudkundige processen en denkt proactief mee over mogelijke optimalisaties
 • Bij de uitvoering van deze taken werk je nauw samen met lokale aankoopdiensten en controllers in Frankrijk.

Functie verwachtingen

 • Bachelorsdiploma Accountancy of gelijkwaardige ervaring: Je beschikt over een diploma in Accountancy op bachelor niveau of hebt gelijkwaardige ervaring opgebouwd in een relevante functie.
 • Kennis van SAP: Ervaring met het SAP-systeem is een vereiste voor deze functie.
 • Vaardigheid in MS Office: Je hebt goede vaardigheden in het gebruik van MS Office, met name Excel.
 • Beheersing van het Frans: Je kunt je uitdrukken in het Frans, zowel mondeling als schriftelijk. Kennis van het Engels is een pluspunt.
 • Dynamisch en nauwkeurig: Je bent een dynamisch persoon die graag in teamverband werkt, maar tegelijkertijd ben je uiterst nauwkeurig in je werk.

Arbeidsvoorwaarden
VPK Group biedt jou een uitdagende functie met een hoge mate van zelfstandigheid en diverse verantwoordelijkheden binnen een snelgroeiende multinational. Ons bedrijf, met een mensgerichte aanpak, hecht veel waarde aan de veiligheid en het creëren van een positieve groepssfeer. Bij VPK Group kom je terecht in een organisatie waar de werknemer centraal staat.

We zorgen voor een grondige opleiding om je optimaal voor te bereiden op je taken. Daarnaast bieden we een aantrekkelijk loonpakket aan als blijk van waardering voor jouw inzet en bijdrage aan het succes van ons bedrijf. Kortom, bij VPK Group krijg je de kans om je professioneel te ontwikkelen in een stimulerende en ondersteunende werkomgeving.

Stijn
Interesse?
Contacteer Stijn Dammekens
+32488383305
LinkedIn

Solliciteer nu

Selectieprocedure

Heb je een vacature gezien waar je enthousiast van wordt? Lees snel verder en stel je kandidaat. Misschien word jij binnenkort onze nieuwe collega.
Lees meer
Deel deze vacature

Solliciteer nu

Interesse?

Kom meer te weten over ons bedrijf en wie weet word je binnenkort onze nieuwe collega!

Lees meer