menu
 1. Home
 2. Teamleader Logistiek - Vaste nacht

Teamleader Logistiek - Vaste nacht

Teamleader Logistiek - Vaste nacht

België Oudegem Supply Chain & Logistiek
Deel deze vacature

Solliciteer nu

VPK Group produceert kartonnen verpakkingen en papier op basis van gerecycleerde vezels. Deze duurzame verpakkingen worden ontwikkeld op maat van de klant. Zo streven wij een optimale logistiek na voor onze klanten. Onze bedrijfscultuur wordt gekenmerkt door een unieke set van 4 sterke waarden: Ownerschip, Trust, Care & Beyond. Ze bepalen ons morele kompas en geven vorm aan onze dagelijkse activiteiten.

VPK Group is een Belgische, groeiende groep met meer dan 70 vestigingen verspreid over meer dan 20 landen wereldwijd. Het hoofdkantoor is gevestigd in Aalst. Internationaal telt de groep zo’n 7000 werknemers.

VPK Paper is een afzonderlijke business unit binnen VPK Group. Deze bedrijfstak vervaardigt jaarlijks zo’n 530.000 ton papier voor verpakkingsdoeleinden uit 100% gerecycleerd papier en karton en beschikt over 3 papiermachines in Oudegem (Dendermonde).

VPK Group streeft naar een open, veilige en inclusieve werkomgeving. Daarom is iedereen welkom ongeacht leeftijd, gender, seksuele voorkeur, afkomst en religie.

Functie

Als Teamleader Logistiek ben verantwoordelijk voor de organisatie van de ontvangst van het oud papier en de stockage en de verzending van onze afgewerkte producten. Jouw takenpakket bestaat onder andere uit:

 • Staat in voor de dagelijkse organisatie van de activiteiten van de heftruckchauffeurs expeditie (laden van vrachtwagens met afgewerkte producten) en kijkt toe op planning, kwaliteit en veiligheid van het werk en verzekert op deze manier een vlot verloop van de laadactiviteiten.
 • Vertalen van de transportplanning naar de vloer en ervoor zorgen dat de transporten volgens planning geladen worden met een minimum aan wachttijden. Rechtstreeks contact onderhouden met de transportplanning om de laatste minuut wijzigingen in goede banen te leiden.
 • Kijkt toe op het naleven van de richtlijnen, de kwaliteitsnormen, de systemen en de procedures binnen het team van heftruckchauffeurs om de doelstellingen van de afdeling te behalen.
 • Kijkt toe op het correct functioneren van het hoogstapelmagazijn DEMAG en lost storingen op volgens bestaande procedures.
 • Is verantwoordelijk voor het uitvoeren van administratieve taken (verlofplanning, 5S) verbonden met de logistieke activiteiten of het team van heftruckchauffeurs.

 

Profiel

 • Je hebt reeds enkele jaren ervaring in een logistieke omgeving
 • Ervaring als leidinggevende is een pluspunt maar geen must!
 • ICT Kennis: MS Office, SAP als pluspunt
 • Je hebt een uitstekende kennis Nederlands en weet chauffeurs te helpen in andere talen.
 • Je bent dynamisch en weet resultaten te behalen samen met je team
 • Je bent op zoek naar een job in de vaste nacht. 

 

Wat we bieden

VPK Group biedt je een job met zelfstandigheid, boeiende en veelzijdige verantwoordelijkheden in een sterk groeiende multinational. Je komt terecht in een bedrijf op mensenmaat waar de werknemer en een positieve groepssfeer centraal staan.

Je loonpakket is marktconform en gebaseerd op jouw ervaring, aangevuld met een breed pakket aan extralegale voordelen.

 

Stijn
Interesse?
Contacteer Stijn Dammekens
+32488383305
LinkedIn

Solliciteer nu

Selectieprocedure

Heb je een vacature gezien waar je enthousiast van wordt? Lees snel verder en stel je kandidaat. Misschien word jij binnenkort onze nieuwe collega.
Lees meer
Deel deze vacature

Solliciteer nu

Interesse?

Kom meer te weten over ons bedrijf en wie weet word je binnenkort onze nieuwe collega!

Lees meer