menu
 1. Home
 2. Mechanical Maintenance Engineer

Mechanical Maintenance Engineer

Mechanical Maintenance Engineer

België Oudegem Productie | Technical & Engineering
Deel deze vacature

Solliciteer nu

VPK Group produceert kartonnen verpakkingen en papier op basis van gerecycleerde vezels. Deze duurzame verpakkingen worden ontwikkeld op maat van de klant. Zo streven wij een optimale logistiek na voor onze klanten. Onze bedrijfscultuur wordt gekenmerkt door een unieke set van 4 sterke waarden: Ownership, Trust, Care & Beyond. Ze bepalen ons morele kompas en geven vorm aan onze dagelijkse activiteiten.

VPK Group is een Belgische, groeiende groep met meer dan 70 vestigingen verspreid over meer dan 20 landen wereldwijd. Het hoofdkantoor is gevestigd in Aalst. Internationaal telt de groep zo’n 6400 werknemers.

VPK Paper is een afzonderlijke business unit binnen VPK Packaging Group. Deze bedrijfstak vervaardigt jaarlijks zo’n 530.000 ton papier voor verpakkingsdoeleinden uit gerecycleerd papier en karton en beschikt over 3 papiermachines in Oudegem (Dendermonde).

VPK Group streeft naar een open, veilige en inclusieve werkomgeving. Daarom is iedereen welkom ongeacht leeftijd, gender, seksuele voorkeur, afkomst en religie.

Als mechanical maintenance engineer werk je vanuit het hart van onze organisatie, de papiermachines. Daar sta je samen met je collega’s in voor de mechanische werking en onderhoud van jouw afdeling. Jouw takenpakket is heel gevarieerd, het bestaat uit een mix van korte en lange termijn projecten.

Hoe ziet jouw dag er als mechanical maintenance engineer uit?

 • Je start je dag samen met je onderhoudsteam om de taken en prioriteiten te verdelen.
 • Onderhoudsplannen worden door jou verder opgezet en geoptimaliseerd.
 • Je beheert het onderhoudsbudget van jouw afdeling en organiseert dit binnen SAP.
 • Jouw kennis en ervaring gebruik je om andere afdelingen verder te helpen met complexe technische problemen. Hierbij ben je ook verantwoordelijk voor lange termijn optimalisaties.
 • Je biedt support bij de geplande onderhoudsstops (planning, reservaties, opvolging,…) en gaat continu op zoek naar verbeteringen om de effectiviteit en efficiëntie van de stops te vergroten.
 • Je evalueert de uitgevoerde interventies en bekijkt acties ter optimalisatie (processen, procedures, handleidingen, opleidingen, RCA,,…)
 • Je geeft leiding aan een team van 1 supervisor en 3 interne techniekers. Aangevuld met externe contractors indien nodig.

Wie ben jij?

 • Je bent in het bezit van een hoger diploma binnen een technische richting.
 • Als plus heb je reeds enkele jaren ervaring binnen een leidinggevende functie in een industriële onderhoudsafdeling.
 • Een multidisciplinaire procesindustrie met zware elektromechanica is voor jou een uitdaging.
 • Je bent iemand die een boodschap op alle bedrijfsniveaus kan overbrengen.
 • Je haalt een grote meerwaarde uit het oplossen van technische problemen en het werken in team

Wat bieden we jou?

VPK Paper bied je een job met zelfstandigheid, boeiende en veelzijdige verantwoordelijkheden in een sterk groeiende multinational. Je komt terecht in een bedrijf op mensenmaat waar de werknemer, veiligheid en een positieve groepssfeer centraal staan. Je kan rekenen op een doorgedreven opleiding en een aantrekkelijk loonpakket.

Stijn
Interesse?
Contacteer Stijn Dammekens
+32488383305
LinkedIn

Solliciteer nu

Selectieprocedure

Heb je een vacature gezien waar je enthousiast van wordt? Lees snel verder en stel je kandidaat. Misschien word jij binnenkort onze nieuwe collega.
Lees meer
Deel deze vacature

Solliciteer nu

Interesse?

Kom meer te weten over ons bedrijf en wie weet word je binnenkort onze nieuwe collega!

Lees meer