test
test
  1. Home
  2. ICT en ondersteunende diensten

ICT en ondersteunende diensten

VPK Packaging groeit en breidt ongelooflijk snel uit. Daarom zijn we op zoek naar mensen die zich aan willen sluiten bij onze teams op de afdelingen HR, Financiƫn, Kwaliteit & Veiligheid en een groot aantal andere ondersteunende diensten. Je komt in een omgeving te werken waar naar jou wordt geluisterd en waar je echt een verschil kunt maken. Je zult internationale contacten opdoen en uitstekende kansen hebben om te leren, te groeien en te bloeien als onderdeel van een toegewijd, vriendelijk en dynamisch team.

Papier is ook digitaal! ICT is een van de snelst groeiende afdelingen bij VPK. Dit betekent dat er tal van uitdagingen, innovaties en groeimogelijkheden zijn om ervoor te zorgen dat je alles uit je baan haalt. Je zult onderdeel zijn van een internationaal team, in kantoren werken die op een steenworp afstand van de E40 liggen en jouw stempel kunnen zetten op uitdagende, veelbelovende projecten.

Solliciteer vandaag nog!

Ik houd van mijn werk bij VPK: het is uitdagend en afwisselend. Soms moeten we op de afdeling alle zeilen bijzetten om een oplossing voor een specifiek probleem te vinden. We werken echter goed samen als een team. Vaak houden we brainstormsessies, bekijken we scenario's en proberen we probleemoorzaken te elimineren totdat we de juiste oplossing vinden. Regelmatig gaan we met collega's nog wat drinken in de bar of bezoeken we festivals zoals Werchter of Pukkelpop. Sociale interacties helpen ons om beter samen te werken.

Bjorn - Teamleider


Selectieprocedure