menu
 1. Home
 2. Selectieprocedure

Selectieprocedure

Operators en heftruckchauffeurs

Voor alle sollicitaties voor operator en heftruckchauffeur, verlopen vacatures via onze partner Synergie. Voor meer informatie over deze vacatures kun je contact met ze opnemen via 052/25.81.70.

 • Je cv zal uitgebreid gescreend worden.
 • Indien er een match is met de vacature, word je gebeld door een Synergie medewerker voor een eerste gesprek.
 • Als dit gesprek positief verloopt, word je uitgenodigd op kantoor voor een aanvullend gesprek met vertegenwoordigers van de HR-afdeling van VPK. Daarnaast word je uitgenodigd om een bedrijfsfilm te bekijken die je meer informatie geeft over onze bedrijfscultuur, onze fabrieken en de verschillende functies.
 • Afhankelijk van de functie waarvoor je solliciteert, word je gevraagd om een online test af te leggen, zodat we een idee kunnen krijgen van je persoonlijkheid, logisch inzicht, redeneringscapaciteiten en leiderschapskwaliteiten (indien van toepassing). Deze test kan ook een specifieke test omvatten voor de functie waarvoor je solliciteert.
 • Als het gesprek met Synergie goed verlopen is en de testuitslagen positief zijn, en als je nog steeds enthousiast bent, organiseren we een laatste gesprek met de leidinggevende van de afdeling.
 • Als je hem of haar kunt overtuigen, verwelkomen we je graag bij VPK Group!

Alle andere vacatures

Zie je een vacature waar jij enthousiast van wordt? Volg dan deze stappen en jij wordt misschien onze nieuwe collega.

 • Je kunt direct online solliciteren, upload je cv en motivatiebrief en klik op verzenden.
 • Heb jij een overtuigend CV dat past bij de verwachtingen, dan neemt een recruiter telefonisch contact met je op om enkele essentiële zaken te bespreken. Hieronder vallen de volgende zaken: motivatie, ervaring, woon-werk verkeer en loonverwachting. Blijkt tijdens dit gesprek dat we niet aan elkaars verwachtingen kunnen voldoen, dan geven we dit onmiddellijk mee. 
 • In het eerste face-to-face gesprek willen we jou van uit HR beter leren kennen. Wie ben je en vooral waarom wil je in deze functie aan de slag bij de VPK Group. Je krijgt meer informatie over het bedrijf en onze manier van (samen) werken. Het is belangrijk voor beide partijen dat er een culture fit is. 
 • Als alles goed verloopt, vragen we je, afhankelijk van de functie, een online/offline assessment te volbrengen. Dit assessment is een objectieve meting en kan bestaan uit een persoonlijkheidstest, verbaal vermogen, numeriek en abstract redeneervermogen.
 • Tijdens het laatste gesprek ontmoet je je manager(s). Voor jou een kans om nog meer te weten te komen over de taken, verantwoordelijkheid en verwachtingen die bij de functie horen. 
 • Kon je ons overtuigen van je kwaliteiten? Gefeliciteerd! Tijd om je contract te tekenen. Welkom bij de VPK Group.
 

Diversiteit

Elke medewerker van VPK Group is uniek. We maken geen onderscheid in geslacht, leeftijd, seksuele voorkeur, culturele achtergrond, politieke opvatting,... Ben je een pragmatische, ondernemende professional? Aarzel dan niet om te solliciteren en word één van onze nieuwe medewerkers!

Gegevensbescherming

VPK Group verzamelt de informatie die je verstrekt met als enig doel je interesse in werken bij VPK Group te overwegen. We verwerken de persoonlijke gegevens die door jou zijn verstrekt tijdens je sollicitatie, waaronder je naam, adres, geslacht, geboortedatum, nationaliteit, telefoonnummer en e-mailadres. Deze informatie, inclusief je CV en motivatiebrief, worden bewaard in onze sollicitatiedatabase voor de wettelijk bepaalde periode. Deze gegevens worden alleen voor deze doeleinden gebruikt. Als je hiervoor toestemming geeft, wordt je e-mailadres gebruikt voor updates over specifieke vacatures in de interessegebieden die je hebt aangegeven en algemeen nieuws over VPK Group. De sollicitant kan deze communicatievoorkeuren altijd aanpassen via in een link in de ontvangen berichten.

Elke sollicitant heeft op elk moment het recht om zijn/haar persoonlijke gegevens te bekijken, te verbeteren of te verzoeken om verwijdering van de gegevens uit onze sollicitatiedatabase. Hiervoor hoef je alleen een e-mail te sturen naar jobs.hrbe@vpkgroup.com met je naam en het recht dat je uit wilt oefenen.