menu

Duurzame verpakkingsoplossingen en service op maat

In een wereld waarin volop wordt geconsumeerd, is de perfecte verpakking voor je product cruciaal. VPK Group begrijpt dat als geen ander. Met onze expertise en kennis begeleiden we ondernemers en bedrijven in de zoektocht naar de perfecte oplossing. We zoeken samen uit wat de behoeften zijn en waaraan een verpakking specifiek moet voldoen. Of het nu gaat om een standaard oplossing of een resultaat op maat met een hoogwaardige bedrukking. 

VPK biedt meer dan enkel verpakkingen, we zorgen voor duurzame oplossingen die 100% recycleerbaar zijn en bieden de nodige logistieke service waar je als klant op zoek naar bent om verder te groeien en klaar te zijn voor de toekomst.

E-commerce is alomtegenwoordig. Steeds meer producenten en consumenten willen hun pakket in een duurzame verpakking laten bezorgen. VPK's uitgebreide ontwerpfaciliteiten, aanwezig in alle landen waar onze sites gevestigd zijn, kunnen je door het specificatieproces voor de ideale e-commerce verpakking leiden. De verpakking, perfect ontworpen voor jouw product of merk, kan visuele impact bieden, maximale bescherming - of allebei!

Lees meer > chevron right
VPK employee_8

Op zoek naar een geschikte verpakking?

Contacteer ons vrijblijvend met al jouw vragen. Wij zitten met plezier samen om naar jou te luisteren en ons uitgebreid assortiment aan verpakkingen voor te stellen. Tot binnenkort?

Contacteer ons