test

Leverancier van duurzame verpakkingen

Onze milieuvriendelijke verpakkingen beschermen uw goederen, optimaliseren de logistieke keten en versterken uw merkwaarde.

Ontdek al onze golfkarton verpakkingen

Leverancier van duurzame verpakkingen

Onze milieuvriendelijke verpakkingen beschermen uw goederen, optimaliseren de logistieke keten en versterken uw merkwaarde.

Ontdek al onze golfkarton verpakkingen

>6100
VPK Packaging Group is een internationale leverancier van karton verpakkingen, met meer dan 6100 medewerkers verspreid in meer dan 65 sites in 20 landen.

Ontdek alle locaties

Service op maat van uw noden

We combineren een groot geografisch bereik met een uitgesproken, lokale klantgerichtheid.

Bescherm wat kostbaar is

Onze producten beschermen uw waardevolle goederen, met oog voor het besparen van kostbare grondstoffen. 

Verpakkingsoplossingen op maat

Ontdek een breed gamma aan duurzame, stevige en beschermende verpakkingen én service op maat. Onze verpakkingen zijn geproduceerd op basis van gerecyclede vezels.

De perfecte golfkarton verpakking beschermt uw product tijdens transport, is optimaal te stapelen op palletten, duurzaam geproduceerd en 100% recycleerbaar. Afhankelijk van de toepassing, ondersteunt ze ook uw merkwaarden. Er zijn dus heel wat criteria om rekening mee te houden. In deze blogpost loodsen we u door alle stappen zodat u perfect weet waar te beginnen om de ideale verpakking samen te stellen. 

Read More >

Neem contact op

Hoe kunnen wij u helpen? Onze teams beantwoorden graag al uw verpakkingsvragen. Uw nieuwe verpakkingsoplossing is slechts een paar klikken verwijderd.

Contact

Uw leverancier voor duurzame verpakkingsoplossingen

VPK Packaging Group is een pionier op het gebied van verpakkingen. Al sinds 1935 produceren wij innovatieve en beschermende kartonnen verpakkingen. Wij hebben onze continue groei te danken aan onze toewijding aan duurzaamheid, een solide financiële structuur en onze continuë inzet voor onze klanten. Daarnaast geloven wij in het belang van lokaal ondernemerschap, dat een stimulerende omgeving biedt voor werknemers en innovatie. Op deze manier weten wij aan de strenge eisen van onze klanten tegemoet te komen. Gerecycled papier vormt de basis van onze duurzame verpakkingen. Het productenaanbod van VPK omvat oplossingen op maat voor golfkartonnen verpakkingen, verpakkingen van massief karton, buizen en randbeschermers.
Meer over VPK Packaging Group