test
test

Leverancier van duurzame verpakkingsoplossingen

Onze duurzame verpakkingen beschermen uw goederen, optimaliseren uw logistieke keten en versterken uw merkwaarde.

Ontdek al onze golfkarton verpakkingen

Duurzame verpakkingsoplossingen en services op maat

De perfecte golfkarton verpakking beschermt uw product tijdens transport, is optimaal te stapelen op palletten, duurzaam geproduceerd en 100% recycleerbaar. Afhankelijk van de toepassing, ondersteunt ze ook uw merkwaarden. Er zijn dus heel wat criteria om rekening mee te houden. Maar VPK biedt meer aan dan alleen producten. Van het verstrekken van informatie en het uitvoeren van diagnoses tot het geven van aanbevelingen en het assisteren bij de implementatie.

Onze experten luisteren naar uw noden en die van uw consument om het perfecte ontwerp uit te kiezen en de nodige service te bieden.

De perfecte golfkarton verpakking beschermt uw product tijdens transport, is optimaal te stapelen op palletten, duurzaam geproduceerd en 100% recycleerbaar. Afhankelijk van de toepassing, ondersteunt ze ook uw merkwaarden. Er zijn dus heel wat criteria om rekening mee te houden. In deze blogpost loodsen we u door alle stappen zodat u perfect weet waar te beginnen om de ideale verpakking samen te stellen. 

Read More > chevron right

Neem contact op

Hoe kunnen wij u helpen? Onze teams beantwoorden graag al uw verpakkingsvragen. Uw nieuwe verpakkingsoplossing is slechts een paar klikken verwijderd.

Contact