test

Close to you and your products

Onze milieuvriendelijke verpakkingen beschermen uw goederen, optimaliseren de logistieke keten en versterken uw merkwaarde.

Close to you and your products

Onze milieuvriendelijke verpakkingen beschermen uw goederen, optimaliseren de logistieke keten en versterken uw merkwaarde.

Uw leverancier voor duurzame verpakkingsoplossingen

VPK Packaging Group is een pionier op het gebied van verpakkingen. Al sinds 1935 produceren wij innovatieve en beschermende kartonnen verpakkingen. Wij hebben onze continue groei te danken aan onze toewijding aan duurzaamheid, een solide financiële structuur en onze continuë inzet voor onze klanten. Daarnaast geloven wij in het belang van lokaal ondernemerschap, dat een stimulerende omgeving biedt voor werknemers en innovatie. Op deze manier weten wij aan de strenge eisen van onze klanten tegemoet te komen. Gerecycled papier vormt de basis van onze duurzame verpakkingen. Het productenaanbod van VPK omvat oplossingen op maat voor golfkartonnen verpakkingen, verpakkingen van massief karton, buizen en randbeschermers.
Meer over VPK Packaging Group

Verpakkingen op maat van uw bedrijfsnoden

Wij gaan die extra mile om verpakkingsoplossingen te bieden die exact aan uw eisen voldoen.

Duurzame producten en productieproces

Onze verpakkingsoplossingen ondersteunen ten volle de circulaire economie.

Internationaal netwerk mét een  lokale service

Wij combineren een Europees netwerk met nauwe klantenbetrokkenheid.

Wij leveren aan diverse sectoren

Kies uw sector om erachter te komen wat wij voor u kunnen doen

Een volledig productgamma aan duurzame verpakkingen

van grondstof tot afgewerkt product

Neem contact op

Hoe kunnen wij u helpen? Onze teams beantwoorden graag al uw verpakkingsvragen. Uw nieuwe verpakkingsoplossing is slechts een paar klikken verwijderd.

Contact