menu
  1. Home
  2. Over VPK Group

Over VPK GroupAls cruciaal onderdeel van de toeleveringsketen staan we altijd dicht bij onze klanten en hun producten.

Leer ons DNA kennen.


VPK Group HQ
VPK Group is een toonaangevende verpakkingsgroep die in 1935 in België werd opgericht en sindsdien is uitgegroeid van een lokale speler tot de huidige internationale leverancier van duurzame verpakkingsoplossingen met 3 productgroepen: golfkarton, massief karton en kokers & hoekbeschermers. Om onze producten te produceren, gebruiken we gerecycleerd papier als grondstof voor onze 100% recycleerbare en biologisch afbreekbare verpakkingen. 

Als bedrijf besteden we veel aandacht aan onze lokale markten en delen we onze expertise en kennis over de landen heen. Zo trachten we de beste oplossing te garanderen volgens de behoeften van onze klanten waarbij we steeds streven naar een optimale en betrouwbare service.

De aanhoudende groei van VPK Group is het resultaat van haar langetermijnvisie en engagement op vlak van duurzaamheid, zowel ecologisch als economisch. Wij zijn er rotsvast van overtuigd dat duurzaamheid betrekking heeft op ons product, onze interne en externe relaties en managementaanpak én op onze planeet. 

Vandaag stelt VPK Group 6.500 mensen te werk verspreid over 70 locaties in 20 landen. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Aalst.

Meer te weten komen over ons bedrijf?

Bezoek onze Corporate website en leer meer over onze divisies, onze duurzaamheidsaanpak, missie en waarden.

Lees meer