test
test
  1. Home
  2. Over VPK Group

Over VPK Group

Als cruciaal onderdeel van uw toeleveringsketen
staan we altijd dicht bij u en uw producten.

Leer ons DNA kennen.


VPK Group HQ
VPK Group is een toonaangevende verpakkingsgroep die in 1935 in België werd opgericht en sindsdien is uitgegroeid van een lokale speler tot de huidige internationale leverancier van duurzame verpakkingsoplossingen met 3 productgroepen: golfkarton, massief karton en kokers & hoekbeschermers. Om onze producten te produceren, gebruiken we gerecycleerd papier als grondstof voor onze 100% recycleerbare en biologisch afbreekbare verpakkingen. 

Als bedrijf besteden we veel aandacht aan onze lokale markten en delen we onze expertise en kennis over de landen heen. Zo trachten we de beste oplossing volgens de behoeften van onze klanten te garanderen waarbij we steeds streven naar een optimale en betrouwbare service.

De aanhoudende groei van VPK Group is voornamelijk het resultaat van haar langetermijnvisie en engagement voor duurzaamheid, zowel ecologisch als economisch. Wij geloven dat duurzaamheid niet alleen betrekking heeft op ons product, onze interne en externe relaties en managementaanpak, maar ook op onze planeet. 

Vandaag heeft VPK Group 6.500 mensen in dienst verspreid over 70 locaties in 20 landen. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Aalst.

Geïnteresseerd om meer te weten te komen over ons bedrijf?

Ontdek er alles over