menu
  1. Home
  2. Opleiding en ontwikkeling

Opleiding en ontwikkeling

VPK, dat is “Great to work for”. We staan klaar om onze medewerkers te ondersteunen waar nodig met de nodige training en coaching. Het ontwikkelen van je competenties stopt nooit. Door tijdig training en coaching te krijgen, bereiden we je voor op de volgende stap in je carrière bij VPK. Bij VPK zetten we bovendien sterk in op interne mobiliteit. Door mensen de kans te geven om intern andere uitdagingen aan te gaan, houden we onze retentiegraad zeer hoog!

Gudrun Remes
Gudrun Remes

Maak kennis met Gudrun Remes, preventieadviseur in opleiding voor golfkarton België

Bij VPK willen we onze medewerkers kansen geven en investeren in hun verdere groei. Het traject van Gudrun Remes is daar een perfect praktijkvoorbeeld van. Gudrun werkt sinds 2018 bij VPK, toen ze startte als productiesupervisor in onze vestiging in Erembodegem. Zelf koesterde ze de droom om verder door te groeien als de kans zich voordeed. Zo gezegd, zo gedaan.

Vanuit haar ambitie en interesse in alles wat met veiligheid en welzijn te maken heeft, stelde ze zich met veel enthousiasme kandidaat voor de functie van preventieadviseur golfkarton België.

Als persoon en supervisor leefde ze al intrinsiek mee met haar collega’s op de werkvloer en was ze steeds begaan met het welzijn van de mensen rond haar. Daarnaast heeft ze de afgelopen vier jaar voeling gekregen met een productieomgeving en de nodige kennis opgedaan. Ze kent ons bedrijf en de mensen ondertussen heel goed.

Begin 2022 startte ze de intensieve opleiding tot preventieadviseur. Sindsdien zit Gudrun elke maandag opnieuw achter de schoolbanken. Per les wordt er telkens dieper ingegaan op een bepaald veiligheidsthema, zoals arbeidsongevallen of het opsporen en identificeren van risico’s.

“Voordelig aan de combinatie van het volgen van de opleiding en tegelijkertijd aan het werk zijn, is dat de theorie meteen in de praktijk kan worden toegepast.” 

Gudrun Remes

Default banner jobdetail

Unbox your talent!

Wil jij ook uitpakken met je talent? Bekijk dan al onze jobs.

Tot binnenkort?

Alle vacatures