test
  1. Carrière maken

Carrière maken

VPK Packaging Group werd opgericht in 1935. Sindsdien zijn we sterk gegroeid en uitgebreid. Dit was onder andere mogelijk door onze dynamische en uitdagende manier van ondernemen en het investeren in kansen op de lange termijn. En we zijn nog lang niet uitgegroeid.

We kunnen dit echter alleen met de juiste mensen. Mensen die duurzame werkwijzen en bijdragen aan de circulaire economie net zo belangrijk vinden als ons, die ons helpen verder te groeien en die net zo enthousiast zijn over het behalen van onze doelen als wij.

COVID-19 update

Bedankt voor je interesse in VPK en het bekijken van onze carrièrepagina! We werken momenteel hard om ervoor te zorgen dat onze werknemers aan het werk kunnen blijven en dat in een veilige werkomgeving. Door de huidige omstandigheden zijn een aantal van onze vacatures daarom opgeschort. Houd er rekening mee dat het mogelijk is dat we pas binnen enkele weken op uw kandidatuur kunnen reageren. Bedankt voor uw begrip!

Op zoek naar kampioenen

Wil jij deel uitmaken van een winnend team?
Alle vacatures

Een bedrijf dat geweldig is om voor te werken

De bedrijfsmissie van VPK is onder andere om een bedrijf te zijn dat geweldig is om voor te werken. En dat zeggen we niet zomaar. Waarom zoek je zelf niet uit wat er allemaal gebeurt binnen onze organisatie? Lees onze werknemerskrant om te ontdekken waar we mee bezig zijn.

Lees onze werknemerskrant