test
test
  1. Home
  2. Carrière maken

CarrièreVPK werd opgericht in 1935 en is sindsdien niet gestopt met groeien. Dankzij onze dynamische manier van ondernemen, onze langetermijn visie en duurzame investeringen zijn we vastberaden onze groei verder te zetten.Carrière maken

VPK kan enkel blijven groeien met de juiste mensen aan boord. We hebben medewerkers nodig die even toegewijd zijn als ons aan duurzaamheid en het bijdragen aan de circulaire economie. Teamspelers die enthousiast zijn om ons bedrijf verder te helpen groeien, en die niet bang zijn om hun mening te uiten.

Jobdomeinen

Binnen VPK België hebben we verschillende functiedomeinen. Of je nu geïnteresseerd bent in een administratieve functie of hands-on in de productie wilt zijn, wij hebben een job voor elk type interesse. Afhankelijk van je vaardigheden kan je hier onze jobdomeinen ontdekken en een kijkje nemen bij de divisie die het beste bij je past. Aarzel niet om te solliciteren!

Selectieprocedure

Heb je een vacature gezien waar je enthousiast van wordt? Lees snel verder en stel je kandidaat. Misschien word jij binnenkort onze nieuwe collega.

Klik hier

Unbox your professional talent!

Bekijk hier het overzicht van al onze vacatures.
Alle vacatures

Waarom bij VPK werken?